Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uszczególnienie regulaminu wystawiania prosiłbym o nie w sprawie nazwywaniu ofert książek, a mianowicie czy powinno się zamiast tytułu podawać najpierw autora, w konkretnym przypadku, w którym chciałbym się upewnić to nawet nie autor, a redaktor. Czy tak się powinno wystawiać? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie umiem tagować, ale może Kaliope się wypowie, Ona chyba się najlepiej zna
Nie ma takich reguł. Zawsze staram się wpisać pełny tytuł i dopiero autora, o ile jest to możliwe. Jeśli wpiszesz autora czy redaktora w odpowiedniej zakładce to też jest dobrze. Tytuł ma ograniczoną liczbę znaków i za bardzo poszaleć nie można 😊
https://allegro.pl/oferta/mniejszosci-narodowe-i-etniczne-w-procesach-p-12125388738
@mazurkur439 aby kogoś oznaczyć, wpisz proszę "@" oraz login osoby kórą chcesz wywołać (automatycznie pojawią się tylko loginy osób wypowiadających się w wątku):
Jeśli chodzi o Twoje pytanie to tytuł oferty powinien jasno opisywać produkt tej oferty, ale nie musi być zaprezentowany w konkretny sposób (autor + tytuł), jednak w niektórych kategoriach dla produktów jest reguła nazwy i wówczas tytuł produktu (nie oferty) ma podane wybrane parametry w odpowiedniej kolejności.
Wydawnictwa stosują zapis "autor + tytuł" lub "tytuł + red." i ja się tego trzymam.
No właśnie! Ja też tak robię. Ale naoglądałem się dzisiaj trików jakie są używane, aby produkt wyświetlał się na górze. Zacząłem trochę inaczej patrzyć na wpisane oferty, bo pal licho jak Ktoś z Lokalnie coś pokręci, ale jak pisze tak największy antykwariat to zaczynam coś podejżewać. Ale mniejsza z tym.
Opowiem wam zabawną historię: Wpisywałem książkę pod redakcją i tytuł autora był podany bo Jego nazwisko było zakreślone czarnym prostokątem. Ktoś pomyślał, że to najważniejsze nazwisko... Dobre?
Najśmieszniejsze jest to, że poprawkę mi odrzucili i książkę umieścili w antykwariacie.