Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdybym nie prosiła każdego kupującego o ocenę sprzedaży, bo zależy mi na Smart, to miałabym zero ocen. Macie sposoby jak to poprawić?
Musisz być ostrożny, prośba może skutkować negatywem. Ja także czekam z wystawieniem ocen, wolę mieć pewność że wszystko jest w porządku.
Może chodzić o to, że tam trzeba odpowiedzieć aż na trzy pytania i zaznaczyć 3 razy gwiadzki, mało komu się chce.
Moim zdaniem jedno pytanie powinno być wystarczające do oceny.
@LEW433 moja prośba jest o nie wprowadzanie w błąd allegrowiczów tak jak to robią niektóre osoby na tym forum 😉
Prosiłem co najmniej 30-40 razy o wystawienie oceny długo po zakończonej transakcji, w żadnym przypadku nie otrzymałem odmowy ani negatywa! Oczywiście nie we wszystkich przypadkach ocena została wystawiona ale zawsze bezpośredni kontakt pomiędzy sprzedajacym i klientem jest najważniejszy. Trzeba dodać, że Allegro próbuje wyręczać sprzedających w tym ale to nie przynosi żadnego efektu.
Niestety będę zmuszony do takiej samej "akcji promocyjnej" bo mi smarta "komentator" ubije ;).
Niektórzy to wystawiają komentarze, nawet bardzo chętnie 😉 tylko, że nie takie jakbyś sobie tego życzyła :D. Napisałem o tym przed chwilą.
Chrzanić taki system komentarzy gdzie jeden negatyw waży niepomiernie więcej niż 10 pozytywów.