anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy weryfikacja PayU może trwac więcej niż 3 rab dni

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Czekam na weryfikację dokumentu tożsamości jusz 3 dni rab.i do tej poty nie otrzymałem żadnej wiadomości ..

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

MARKORI
#8 Zapaleniec#

Cierpliwości życzę. Ja czekałam prawie dwa tygodnie 

oznacz moderatorów

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Obiecane za 3 rab dni ..nie mogę używać swoich środków na koncie ,są zablokowane..((

oznacz moderatorów

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Chyba pan ma rację niestety...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Pro-Cosmetick czy przesłałeś dowód tożsamości zgodnie z prośbą od opertaora PayU? I o tej weryfikacji piszesz? Jeśli tak, to poproszę o kontkat za pomocą formularza, Doradca będzie mógł skonsultować z PayU, dlaczego nie zaakceptowali dokumentu. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Wysłałem paszport + id kartę troszamosci ..mówiono było wysłać tylna stronę karty ,to zrobiłem i nie otrzymałem odpowiedźi do tej pory.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Pro-Cosmetick w takim razie poproszę o kontkat za pomocą formularza, konieczne będzie skonultowanie tego z operatorem płatności. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Skontaktowałem się z allegro ,powiedziały kiedy PayU odpowie do allegro ,napiszą mnie adrazu ..czekam jusz czwarty dzień (Na ten moment PayU pisze że sprawdzaja moja informacje podana przez formularz)

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Pro-Cosmetick z tego co widzę, to kontaktowałeś się w tej sprawie wczoraj i wczoraj Doradczyni odpisała, że konsultuje sprawę z operatorem i da znac, gdy otrzyma odpowiedź.
Muszę poprosić Cię o cierpliwość, czekamy na odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Dobry wieczór,czy ma pani jakoś informacje w tej sprawie? Jusz minęło 2 tygodnie,wciąż pisze że sprawdzaja moje dokumenty.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Pro-Cosmetick przypomniałam się w sprawie tej konsultacji. Poprosiłam o wysłanie do Ciebie wiadomości e-mail w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Dobry wieczór, wczoraj otrzymałem wiadomośc od PayU : "Proszę o przesłanie drugą stronę dowodu"....wysłałem drugą stronę karty ,może oni potrzebowały dowód osobisty ? Nielc teraz jusz nie rozumiem ..fakt jest w r że środki w ciąż wstrzymane...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Pro-Cosmetick jeśli przesłałeś ten dokument, poczekaj proszę teraz cierpliwie. Jeśli w przeciągu kilku dni wypłaty nadal nie będą aktywne, napisz tutaj ponownie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Dzienkuje ,zaczekamy 

oznacz moderatorów

www_oleander_pl
#8 Zapaleniec#

Zgłoś sprawę od razu na Policję. PayU nie przetrzymuje środków i nie weryfikuje kont, robi to Allegro przynajmniej tak mi powiedziała konsultantka PayU z którą rozmawiałem telefonicznie. Allegro przetrzymuje i blokuje nasze pieniądze z wyimaginowanych powodów. Powołują się na przepisy dot prania brudnych pieniędzy itp. Jest to kompletna bzdura, bo weryfikacja konta bankowego przy pomocy przelewu powinna być wystarczająca do potwierdzenia danych właściciela. Mając odpowiedni skrypt inne firmy załatwiają taką procedurę weryfikacyjną w przeciągu minut lub max kilku godzin. W tym konkretnym przekręcie w którym mimowolnie uczestniczymy chodzi wyłącznie o obracanie naszymi środkami. To firma wydmuszka ze zbyt małą ilością pracowników. Jeśli jesteś konsumentem możesz też zgłosić sprawę do UOKiK w przypadku jeśli masz firmę pozostaje jedynie Policja, Nadzór Finansowy i oskarżenie prywatne. Powodzenia.

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Oj może i miesiącami.

oznacz moderatorów