Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego allegro pisze"Nowa wpłata od Kupującego <nick> " ? To jest pogwałcenie wszelkich praw osób różnych płci ! Dlaczego są tu końcówki uważane za męskie ? Jakim prawem ? Może warto zbiorowo zawiadomić urząd zajmujący się równością ? Środek europy a oni bez pytania szufladkują ludzi , to śmierdzi dyskryminacją i faszyzmem płciowym !
Wraz z synem dostałam właśnie solidnego ataku śmiechu. Tyle lat ten mail jest i nikt nie zwrócił uwagi xD
Weź ty zajmij się sprzedażą a walkę o równość "pci" przenieś na inny ring, tu i bez tego jest niezły pier.dolnik 😉
Heh jako kobieta stwierdzam, że też popełniam ten faszyzm płciowy. Jak widzę wiadomość od kogoś z nickiem typu klient to automatycznie raczej w męskiej formie odpisuję chyba, że w wiadomości widać że jest inaczej. Trzeba się będzie jakoś poprawić...
A jakie akcje jak przykładowo Jacek pisze z konta swojej Agatki i napiszę do niego "pani"...
To zdecydowanie największy problem na allegro na chwilę obecną.
@Client:116473810 Może warto zbiorowo zawiadomić urząd zajmujący się równością ? > zbierasz podpisy pod petycją > po Twoim nicku też nie wiadomo jak się do Ciebie zwracać > używać formy męskiej, żeńskiej czy może bezosobowo? > a może jeszcze inaczej? > sprecyzujesz?
Konto założone dzisiaj > raczej z nudów lub do pohejtowania > mam rację?
Gdy rozum śpi, budzą się demony
Zawsze byli równi i równiejsi , a Ci najbardziej równi robią zwykle największy hałas , po mojemu zwrot o którym mowa ma rodzaj ,, nijaki ,,
Dziwnie by brzmioał zwrot ,, kupujące ( nick ) zapłaciło ....,,
Ewidentny brak problemów przez ...????
daj spokój.
A jeśli ów kupujący będzie kupował dla ciotki z sąsiedniego województwa i to ona jest końcowym odbiorcą? Albo w jej imieniu pójdzie syn? Tu się tytułu nigdy nie będą zgadzać. jak za tym nadążyć?
prychłam i śmiechłam.
daj osobo spokoj.