Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Jak zmienić adres w danych do wypłat ? Nr rachunku, imię i nazwisko jest dobrze ale skąd zaciągnęło adres tego nie wiem a jest zły i chcę zmienić.
Prawidłowy
@cytryna2 Adres powinien być ten sam. Czy w zakładce Ustawienia wypłat po najechaniu na znaczek "i" przy adresie widzisz opcję "ZMIEŃ"?
Tak, po kliknięciu "Zmień" przenosi mnie do okna z pierwszego linku gdzie dane są prawidłowe i tak w kółko.
Może jeszcze uściślę, dostaje potwierdzenie na maila od allegro że został zrobiony przelew, w wiadomości wszystko się zgadza - imię i nazwisko, kwota itp oprócz adresu. To samo na potwierdzeniu z banku, mam wpływ od allegro ale adres się nie zgadza.
@cytryna2 czy możesz przesłać zrzut ekranu z wiadomością od Allegro o której piszesz, gdzie widoczny jest niepoprawny adres na adres spolecznosc@allegro.pl? W treści wiaodmości, podaj proszę link do tego wątku.
@cytryna2 dziękuję za zrzut.
Najważniejsza informacja jest taka, że nieaktualny adres nie wpływa w żaden sposób na funkcjonowanie wypłat czy konta. Natomiast, aby go zmienić, konieczna byłaby ponowna weryfikacja. Musiałbyś w tej zakładce zmienić adres, podać numer konta do wypłat, ponownie wykonać przelew weryfikacyjny i przejść weryfikację, aby adres został zmieniony.
Dziękuję za wyjaśnienie. Szkoda tylko, że skoro system sam zmienił dane sam nie może poprawić. Nadal pozostaje otwarte pytanie - jak do tego doszło?
@cytryna2 taki adres był w danych Twojego konta, czy gdy aktywowałeś wypłaty, ten adres był aktualny?
Nigdy ten adres nie był używany do wpłat, wypłat itp. Był używany czasami tylko do odbioru lub nadania przesyłki.
@cytryna2 ale był w danych Twojego konta, tutaj. Zmieniłeś go 5.06.2024.
Jeśli potrzebujesz szczegółowych wyjaśnień, to bardzo proszę skontaktuj się za pomocą formularza, Doradca będzie mógł to sprawdzić.
Był w danych konta (do odbioru lub nadania) ale nigdy nie był przypisany do rachunku.