Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dlaczego allegro sumuje wplaty za zamowienia ksiegowa mowi ze pozniej nie zgadzaja sie kwoty allegro ksiegowa mowi pozniej ze nie zgadaja sie wplaty allegro rachunek bankowy
Może warto zmienić księgową? Moja póki co nie narzeka .
tylko wiesz jak mam zamownie danego dnia za 87 zl a zlicza kilka zamówień i sumuje i następnego dnia na konto wpływa 500 ZL to lipa :C
@AliccoSklep jeśli potrzebujesz do zamówienia FV to , aby prawidłowo rozliczyać transakcje księgowo zrezygnuj z zakupw grupowych , wówczas każda transakcja będzie miała idywidualny numer płatności .
mi zlicza przy wyplacie kilka wplat i wyplacam zbiorowo gotwke z konta allegro a pozniej jest problem bo na koncie nie widnieje cena za jeden produkty tylko suma z kilku zamowien
@AliccoSklep Zawsze można załączyć księgowej zestawienie wypłat wygenerowane z tej zakładki. Będzie prościej dojść do tego co, jak, kiedy, ile.
@AliccoSklep pisz wobez tego konkretnie w czym rzecz , marz narzędzie o nazwie ,,zestawienie sprzedaży ,, miesięczne czy według dat .... korzystaj
dokładnie te zestawienia daje ale tam tez mam połączone płatności w jedna sumę
@AliccoSklep jesteś nie przygotowana ... siadaj dwója !!!
tu masz potrzebne informacje https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-oferty-przez-formularz/co-to-jest-zestawienie...
@AliccoSklep a we wiadomości o wypłacie nie dostajesz w załączniku zestawienia .csv tam jest rozpisane ile i od kogo jest wpłata.