anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego allegro wymaga ode mnie rejestracji konta firmowego w licytacji dla WOŚP

izabelawasko
#7 Wielbiciel#

Stworzyłam licytacje, niestety cały czas mam licytacje zablokowana wraz z komunikatem: zweryfikuj swoje konto jako firmowe. A wcale nie mam zamiaru rozpoczynać sprzedaży regularnej moich towarów na allegro. Jak to obejść?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

xyz96
#21 Demiurg#

@izabelawasko Musiałaś kiedyś kliknąć przekształcenie konta na firmowe, ale nie dokończyłaś procesu pełnej aktywacji. Teraz napisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=61571da6-f6de-4b8f-9ab9-699c8c797cfc Allegro przywróci Ci konto zwykłe.

oznacz moderatorów

izabelawasko
#7 Wielbiciel#

Zweryfikowałam, konto zwykle od 2017 roku. Błąd w wystawieniu licytacji dalej się pojawia...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@izabelawasko Nie możesz wystawić oferty, ponieważ konto z którego tutaj piszesz jest zablokowane. Widzę, że wysłałaś już do nas zgłoszenie w tej sprawie, dlatego poczekaj proszę na naszą odpowiedź. Nasi pracownicy wyjaśnią Ci co powinnaś zrobić, abyśmy mogli odblokować Twoje konto. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Ciekawe czy zdążycie pomóc , finał WOŚP już dziś .

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Może szybciej ci się uda założyć nowe konto prywatne by zdążyć jeszcze coś wystawić .

oznacz moderatorów