Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostaje straszne kwoty za sprzedaż jednej rzeczy 40, 60 nawet do 80 zł. Przyznam szczerze ze nawet ja takiej marży nie mam. Dam większą cenę oczywiste że nie sprzedaje, o co tutaj chodzi?
Też tyle płacicie?
To nie są promowane ogłoszenia tylko nawet zwykłe.
@FIRMAMIKU 15 % więc se policz 🙂 allegro ma straszne prowizje, u nas też normalne marże nie pokrywają kosztów sprzedaży stąd mam droższe produkty niż na innych kanałach sprzedaży 🙂
Tragedia, tanio już było.🙄
co nie zmienia faktu że niektórzy zachowują się jak kamikaze i sprzedają z dużą staratą (wiem bo w nawet w kiludziesięciu sprzedawców sprzedajemy produkt od tego samego importera) a sprzeda tylko ten z najniższą ceną, ja tego nie rozumiem, pytalem importera o max. rabaty i mówił że to niemożliwe żeby tak tanio kupowali
@ELEKTROMARKET a co tu rozumieć pokazuje sprzedaż w ofercie z ost 30 dni obniż cenę nawal kilkanaście / kilkadziesiąt sprzedaży podnieś cenę i masz pozycjonowanie na samej górze przez ok miesiąc
@FIRMAMIKU piszesz o kwotach prowizji, ale może sprzedajesz drogie rzeczy, przecież sama prowizja to 10-15%, więc zakładając produkt za 500zł + prowizja od wysyłki, to już jest minimum 60-80zł. To są normalne opłaty na tym portalu, a nie mówimy jeszcze o promowaniu i całej reszcie.
@FIRMAMIKU za wystawianie czegoś w kategorii inne prowizja jest największa nawet pod 30%
też mnie to boli, tym bardziej że poza prowizją dochodzą rolziczne opłaty:
-dopata do Allegro Smart (przy DPD może to byc kilkadziesiąt zł)
-Opłata za udostępnienie metody płatności Allegro Pay
- UPS Operator - opłaty podstawowe -9,99 (nigdy nie wysyłałem UPS-em)
-One Operator - opłaty podstawowe
-comiesięczna opłata za abonament podstawowy -49,00zł (nie wiem co to)
-
-