anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego kurier DPD nie przyjeżdża po paczki?

NutraSolis
#7 Wielbiciel#

Drugi raz zdarzyła się sytuacja że mimo zamówienia podjazdu, kurier DPD nie przyjeżdża po paczki

A001RB80N0

1013034762179U

Zabiera je jedynie przy okazji zleceń podjazdu realizowanych w panelu kurierskim odnośnie innych zleceń, kurier twierdzi że nie widzi zleceń podjazdu z Allegro.

Dlaczego ma to wpływ na ocenę realizacji szybkości wysyłki, skoro nie jest to zależne ode mnie jako sprzedającego.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@NutraSolis sprawdziłam tę przesyłkę i widzę, że podjazd kuriera został przez Ciebie poprawnie zlecony. Zgłosiłam już prośbę o weryfikację, dlaczego podjazdy nie są realizowane. Wrócę do Ciebie z informacją. 
Co do jakości sprzedaży, te zamówienie na ten moment nie wpływa na nią negatywnie, deklaracja nadania nie została jeszcze przekroczona.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Dzień Dobry @Syrena_zT 

Korzystając z okazji podepnę się pod temat, kurierowi DPD nie chce się nawet podjechać po paczkę do punktu Allegro Delivery, którą zaniosłem we wtorek, a dzisiaj Piątek nadal tam jest. 

Nie pomagają interwencje Allegro, ani właścicielki punktu, co najlepsze przyjeżdża z dostawami, ale nie zabiera tych Allegro.

W związku z powyższym że paczka nr A001R6YIV0 dla zamówienia nr 

7e274910-ff38-11ef-b178-ade4585e7155 powinna być dostarczona w środę, mam prośbę o wykluczenie z jakości sprzedaży 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Halfrunt, zgłoszę Twoją paczkę do wykluczenia.
Od razu też sprawdzę sytuację o której wspominasz.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @NutraSolis, wracam z informacją.

Zlecenie zostanie ponowione przez DPD, sytuacja o której wspomniałeś w swojej wiadomości powstała z przyczyn serwisowych i przepraszamy za powstałą niedogodność 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

@matt_rose @Dziękuję, tak zauważyłem że w końcu zabrano paczkę. Pozdrawiam

oznacz moderatorów