Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drugi raz zdarzyła się sytuacja że mimo zamówienia podjazdu, kurier DPD nie przyjeżdża po paczki
A001RB80N0
1013034762179U
Zabiera je jedynie przy okazji zleceń podjazdu realizowanych w panelu kurierskim odnośnie innych zleceń, kurier twierdzi że nie widzi zleceń podjazdu z Allegro.
Dlaczego ma to wpływ na ocenę realizacji szybkości wysyłki, skoro nie jest to zależne ode mnie jako sprzedającego.
@NutraSolis sprawdziłam tę przesyłkę i widzę, że podjazd kuriera został przez Ciebie poprawnie zlecony. Zgłosiłam już prośbę o weryfikację, dlaczego podjazdy nie są realizowane. Wrócę do Ciebie z informacją.
Co do jakości sprzedaży, te zamówienie na ten moment nie wpływa na nią negatywnie, deklaracja nadania nie została jeszcze przekroczona.
Dzień Dobry @Syrena_zT
Korzystając z okazji podepnę się pod temat, kurierowi DPD nie chce się nawet podjechać po paczkę do punktu Allegro Delivery, którą zaniosłem we wtorek, a dzisiaj Piątek nadal tam jest.
Nie pomagają interwencje Allegro, ani właścicielki punktu, co najlepsze przyjeżdża z dostawami, ale nie zabiera tych Allegro.
W związku z powyższym że paczka nr A001R6YIV0 dla zamówienia nr
Cześć @Halfrunt, zgłoszę Twoją paczkę do wykluczenia.
Od razu też sprawdzę sytuację o której wspominasz.
Cześć @NutraSolis, wracam z informacją.
Zlecenie zostanie ponowione przez DPD, sytuacja o której wspomniałeś w swojej wiadomości powstała z przyczyn serwisowych i przepraszamy za powstałą niedogodność 🙂
@matt_rose @Dziękuję, tak zauważyłem że w końcu zabrano paczkę. Pozdrawiam