anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mialem do uregulowania srodki?

Client:107571356
#7 Wielbiciel#

Witam, moja sytuacja wyglada nastepująco:

W wakacje sprzedawalem dwa przedmioty i dzieki promowaniu i innym rzeczom miałem do uregulowana okolo 16 zl  ktore z tego co pamietam to uregulowalem odrazu przy pierwszej wypacie gdzie automatycznie te srodki same sie uregulowaly.

Około tydzień temu dostalem maila od ALLEGRO.PL z wiadomością ze musze utegulowac środki w wysokości  28,13zł w mailu firma podwala sie pod intrum.pl, nie bylem pewny czy to nie proba oszustwa  więc sprawdziłem to na spolecznosci i okazalo sie ze trzeba to uregulowac.

• Dzisiaj znowu dostalem maila ze jezeli nie ureguluje środków do dnia 14.11 droga zostanie skierowana na drogę sądową, uregulowałem to jednak nie wiem dlaczego caly czas naliczają mi sie srodki do uregulwania pomimo ze nic nie sprzedaje? Mozliwe ze mam wlączoną jakąś funkcje dzięki ktorej nadal naliczaja mi sie pieniadze do uregulowania, wiecie moze jak to wylaczyc i przez co to mogło byc?
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107571356 nie masz włączonego automatycznego pobierania opłat ze środków, możesz sprawdzić naliczenia w tej zakładce. Teraz wszystko masz spłacone, a naliczenia dotyczyły sprzedaży (opłata za obsługę transakcji), promowania oraz nadania przesyłek. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów