anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moja aukcja z Allegro Lokalnie nie jest widoczna w wyszukiwaniu Allegro?

SlowBluesStan
#7 Wielbiciel#

Dlaczego moja aukcja z Allegro Lokalnie nie jest widoczna w wyszukiwaniu Allegro? Płacę za promowanie, nie po to by nie być widocznym... Aukcja 5b4c2fff-a75a-4e4d-b9e8-16ab1326b63d jest tylko w Allegro Lokalnie, inna moja aukcja jest na obu portalach? Co to za bałagan?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Bo teraz tak już jest.

oznacz moderatorów

SlowBluesStan
#7 Wielbiciel#

Teraz, tzn od kiedy? Mam inną aukcję, która jest widoczna... sprzedaję może nie miliony na Allegro, ale trochę już tego było i nigdy takiego bajzlu nie odstawiali. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SlowBluesStan dlatego że na zwykłym allegro jest większa prowizja i droższe promowanie, więc teraz nie widać ofert z Lokalnie na Allegro, masz promowane na Lokalnie tam gdzie wystawiłeś 🙂

Było to mało uczciwe do ofert wystawianych na Allegro 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SlowBluesStan
#7 Wielbiciel#

Na Lokalnym tez płacę prowizję (prawie 8%) plus opłaty za promowanie, to nie jest mało. Powinna być jasna informacja o tym, że płace tylko za okrojoną wersję portalu. To Allegro mnie lata temu wyrzuciło z Allegro i wypchnęło do tego gniota, którym jest Allegro Lokalnie. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Bylo wpierw że aukcje które były wystawione były widoczne tu i tu, ale od czau rewolucji na Allegro, wystawiasz na AL to tylko tam są widoczne.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SlowBluesStan a ja 15 % + 20 zł za każde 10 dni promowanie + 75 % prowizji podstawowej od oferty promowanej 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów