Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego moja aukcja z Allegro Lokalnie nie jest widoczna w wyszukiwaniu Allegro? Płacę za promowanie, nie po to by nie być widocznym... Aukcja 5b4c2fff-a75a-4e4d-b9e8-16ab1326b63d jest tylko w Allegro Lokalnie, inna moja aukcja jest na obu portalach? Co to za bałagan?
Bo teraz tak już jest.
Teraz, tzn od kiedy? Mam inną aukcję, która jest widoczna... sprzedaję może nie miliony na Allegro, ale trochę już tego było i nigdy takiego bajzlu nie odstawiali.
@SlowBluesStan dlatego że na zwykłym allegro jest większa prowizja i droższe promowanie, więc teraz nie widać ofert z Lokalnie na Allegro, masz promowane na Lokalnie tam gdzie wystawiłeś 🙂
Było to mało uczciwe do ofert wystawianych na Allegro 😞
Na Lokalnym tez płacę prowizję (prawie 8%) plus opłaty za promowanie, to nie jest mało. Powinna być jasna informacja o tym, że płace tylko za okrojoną wersję portalu. To Allegro mnie lata temu wyrzuciło z Allegro i wypchnęło do tego gniota, którym jest Allegro Lokalnie.
Bylo wpierw że aukcje które były wystawione były widoczne tu i tu, ale od czau rewolucji na Allegro, wystawiasz na AL to tylko tam są widoczne.
@SlowBluesStan a ja 15 % + 20 zł za każde 10 dni promowanie + 75 % prowizji podstawowej od oferty promowanej 😞