Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Dzisiaj jest niedziela. Dlaczego moja dostawa we wszystkich produktach widnieje na środę mimo, że mam ustawioną wysyłkę 1 dzień. Nawet jeśli zmieniam na wysyłkę natychmiastową nic nie zmienia się w moich ofertach.
@olsilo_sklep Przewidywany czas dostawy jest obliczany automatycznie na podstawie historycznych wysyłek oraz dostaw. Jeśli masz 24 godziny na wysłanie zamówienia, które otrzymałeś dzisiaj, termin wysyłki mija w poniedziałek o północy, następnie 2 dni na dostawę, co daje nam środę. Sama zmiana czasu wysyłki nie wpłynie na przewidywany czas dostawy. Musisz nadać nowe zamówienia zgodnie z tym czasem - dzięki temu system zaktualizuje przewidywany czas dostawy.
Więc wychodzi na to że nie potrzebne są te ustawienia czasu wysyłki skoro i tak Allegro ustala sobie samo kiedy i jaki chce czas wysyłki bo jeszcze w piątek miałem dostawa jutro co też było nie potrzebne bo klienci mogli by mieć pretensje ze paczka nie dotarła na drugi dzień a ja mam przecież jeden dzień na wysyłkę. od soboty mam nagle 3 dni co wpłynęło negatywnie na sprzedaż. Co więc trzeba pilnować i robić żeby ten czas wysyłki był cały czas taki jak deklarujemy.