Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałam paczkę inpost 8,99 zł, ale adresat nie zdążył z odbiorem i paczka wróciła do mnie. Jak wysłać ponownie paczkę w ramach Allegro inpost?
@Ela275 Cześć. 🙂 Przejdź do Managera InPost, następnie do zakładki Allegro, Import Allegro InPost. Teraz zmień w kolumnie "niewygenerowane" na "wygenerowane", odszukaj przesyłkę i nadaj jeszcze raz. Będziesz musiała ją opłacić. Możesz poprosić kupującego o dopłatę za ponowną przesyłkę.
Bardzo dziękuję.
A jak nadać w menagerze inPost skoro potrzebny jest adres e-mail i nr tel a adresu mail allegro (szyfrowanego program inPost nie chcę przyjąć ?
@ShopMedonika pytasz o pierwszą wysyłkę czy ponowne nadanie tej samej paczki ?
Tak, o nadanie ponowne , .
@ShopMedonika To nie wygenerujesz, nadaj samodzielnie.
@ShopMedonika to masz wyżej odpowiedź 🙂
Przejdź do Managera InPost, następnie do zakładki Allegro, Import Allegro InPost. Teraz zmień w kolumnie "niewygenerowane" na "wygenerowane", odszukaj przesyłkę i nadaj jeszcze raz. Będziesz musiała ją opłacić. Możesz poprosić kupującego o dopłatę za ponowną przesyłkę.
@ShopMedonika Po zintegrowaniu Managera InPost z Allegro, w zakładce Import Allegro InPost powinny pojawić Ci się zamówienia z uzupełnionymi danymi potrzebnymi do wysyłki. Czy na pewno jesteś w odpowiedniej zakładce?