anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moje ofety ze starymi kasetami z metalem zostały usunięte?

Herman667
#7 Wielbiciel#

Wystawiłem taśmy nabywane na bazarach w połowie lat 90 allegro usuneło aukcję powod kasety pirackie nielicencjonowane a na allegro jest ogrom takich wydań bazarowych i tamte aukcje są a moją zdjeli

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

ZibiK30
#18 Luminarz#

@Herman667 Zgłoś je to też usuną a jak nie to wówczas zapytaj czemu Twoje usunęli. 

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

Herman667
#7 Wielbiciel#

nie o to chodzi zeby bawić się w konfidenta tylko to denerwujące bo przed chwilą wszedłem na profil jakiejś osoby i ma dwie strony takiego szmelcu moje pytanie jak ci pracownicy allegro to weryfikują 

oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz#

@Herman667 No inaczej się nie dowiesz czym się różnią Twoje od innych i czy są tamte regulaminowe czy nie. Penie ktoś zgłosił Twoje i zapewne ktoś kto sam takie sprzedaje lub jakieś z inną licencją 😉

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Takie kasety wydane przed wejściem w życie ustawy o prawach autorskich, Allegro uważa za nielegalne, dlatego aukcje usuwa. Jeśli widzisz tego rodzaju produkty u innych, możesz je do Allegro zgłaszać.

https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86&subjectId=ae7b20da-e...

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Dziwne, bo pisał tu pewien użytkownik, który zgłaszał pirackie płyty z muzyką i Allegro go wysłało na drzewo 😉

Może wprost napisałeś, że to piraty?

oznacz moderatorów

Herman667
#7 Wielbiciel#

nie w opisie napisałem wytwórnie bo 6szt. licencje vertigo 2 szt bazarowy TAKT i 2szt bazarowe MG tyle

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Pewnie dlatego usunęli, jakbyś nie napisał, że "bazarowe" to nie mieliby do tego podstaw.

oznacz moderatorów

Herman667
#7 Wielbiciel#

nie nie pisałem że bazarowe w opisie nic  nie było o bazarze czy piractwie

było tak

sprzedam zestaw kaset metallica

1. kill em all (takt)

2.load (vertigo)

i tak dalej do nr.10    Kasety pochodzą z mojej kolekcji .KONIEC

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

To dziwna sprawa. Ktoś zgłosił Twoje oferty i Allegro jak widać poważnie zajęło się tematem pirackich kaset dla kolekcjonerów. Inne oferty są widoczne, bo konfident ich nie zauważył 😉 Jest jeszcze taka możliwość, że firma fonograficzna, która ma prawa do Metalliki i współpracuje z Allegro wskazała im tę ofertę do usunięcia.

oznacz moderatorów