Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Sprawa trochę skomplikowana. Sprzedałem towar prywatnie .Wysłałem przesyłkę ale nie paczkomatem tylko przez ruch. Wpuściłem się w maliny bo koszty wysyłki jak się wpisuje inpost to wyskakuje cena 8.99 a faktycznie jest 12.99 .Nie odliczam sobie przecież WAT.
Kupujący przesyłki nie odebrał bo stwierdził że ma nie po drodze. A ja sprawdziłem że do kiosku ma nieco bliżej .
I teraz podobno paczka została odesłana z powrotem ale gdy wpisuj nr mojego nadania to paczki nie ma . Kupujący chce już żeby wpłacić z powrotem pieniądze ,Allegro raz wydało decyzję że mogę się wstrzymać do czasu odzyskania przesyłki ale później zmieniło zdanie i żąda wpłaty .
Poradźcie jakie ja mam prawa w tym momencie.
W aukcji kupujący wybrał InPost, a Ty nadałeś do punktu ruch? W takiem razie kupujący nie musi paczki odbierać, nie do tego punku ją zamawiał. Powinieneś oddać mu pieniądze. Twój błąd, oddaj, nie czekaj na blokadę konta.
@waldemaro0 jaka metodę transportu wybrał kupujący? 11.99 to koszt wysłania paczkomatem tylko przez InPost. A paczka jeżeli nieodebrania to tak czy siak wróci do Ciebie. To spokojnie możesz oddać pieniądze