Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczki wysłane przed terminem deklarowanym w aukcjach, numery przesyłek również dodane,
a nie zalicza mi ich jako wysłane w terminie?
Przesyłki mają status doręczone,
zamówienie status wysłane
w pobranym zestawieniu również są numery przesyłek i data doręczenia w terminie,
@Twoj-Druk_ z jakiego narzędzia korzystasz przy wysyłkach ?
@Twoj-Druk_ Cześć. Żeby sprawdzić tę sytuację potrzebowałabym numerów konkretnych zamówień.
impost manager paczek
@Twoj-Druk_ Ta sytuacja jest związana z błędem u przewoźnika (Poczta Polska), który nie przesłał nam aktualnych statusów paczek. Jeśli chcesz, poproszę w Twoim imieniu o wykluczenie obu zamówień ze statystyk
tyle że to przesyłki impost manager paczek??
nie poczta
i moim zdaniem numery są przekazane i statuty gdyż w zestawieniu pobranym
z allegro jest data doręczenia.
@Twoj-Druk_ racja, to mój błąd, udało mi się już zlokalizować poprawne zamówienia, dzięki! Rzeczywiście coś jest na rzeczy — prześlę tę sprawę do odpowiedniego zespołu i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Twoj-Druk_ Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Te zamówienia będą podlegały ocenie dopiero wtedy, kiedy minie data deklaracji (ustawiłeś w ofercie 14 dni roboczych na wysyłkę). W tym momencie wysyłki nie są ocenione ani pozytywnie, ani negatywnie.
W raporcie XLSX, który możesz pobrać w panelu sprzedawcy (“Skuteczność wysyłki”) te zamówienia są opisane jako “Ocena jeszcze nie wystawiona lub już nie brana pod uwagę“.
ok
dzięki