Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam już konto ponad 3 lata kupuję bez problemowo korzystam z usługi pay a nie mogę aktywować konta.
Zrobiłem przelew z konta mojej żony bo mamy jedno konto i cisza zero odzewu a więc muszę założyć specjalnie konto tylko po to żeby przesłać im 1zł ??? to jest bezsensu.........chyba że jest inna możliwość o której nie wiem.
@Medmex Przelew weryfikacyjny do wypłat środków musisz zrobić z własnego konta bankowego, nie może to być konto innej osoby. Druga opcja - ustaw sobie wypłaty przekazem pocztowym na adres zamieszkania. Wypłaty są realizowane raz w miesiącu do kwoty 800 zł.
Możesz też dopisać żonę do swojego konta Allegro jako współwłaściciela, wtedy weryfikacja przelewem ze wspólnego konta bankowego powinna się udać.
xyz Głupoty piszesz, nie musi być żona współwłaścicielem konta na Allegro jeżeli konto bankowe jest wspólne.😁
@LEW433 z tobą nie dyskutuję, mało co rozumiesz.
Nie ma. Na koncie Allegro i na koncie bankowym, to musi być ta sama osoba.
Inaczej aktywacja zostanie odrzucona.
@Medmex będzie możliwa aktywacja nawet jeśli konto bankowe, z którego wykonujesz przelew weryfikacyjny należy do Twojej małżonki, ale tylko jeżeli jesteś współwłaścicielem konta w banku oraz jeśli dopiszesz Twoją małżonkę w tej zakładce do konta Allegro.
Gdyby mimo spełnienia tych warunków aktywacja się nie powiadła, proszę napisz do nas, pomożemy 🙂