anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wpisać parametru "model"?

EmiliaEMh
#8 Zapaleniec#

Mam problem z wystawianiem ofert jeżeli chodzi o prametr MODEL ... nie można wpisać poprawnego modelu przedmiotu,ponieważ system tego nie uznaje... zmieniam kombinuje ... i moge wpisac tylko jedną cyfrę ... to nie jest zgodne z parametrami oferty.Kupujący ma prawo wiedzieć jaki jest model danego przedmiotu... Wpisując jedną cyfrę (bo tak tylko system przyjmuje) wprowadzam w błąd ludzi 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@EmiliaEMh podaj proszę jaki przedmiot wystawiasz (może być numer oferty lub EAN)? Sprawdzę to dla Ciebie

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

EmiliaEMh
#8 Zapaleniec#

Tu chodzi o każdy jeden przedmiot,tam gdzie jest wymagany ten parametr,ale podam ostatni który wstawiałam nr. oferty 11362443175  EAN 778809011946 Będę wdzięczna 🙂

oznacz moderatorów

EmiliaEMh
#8 Zapaleniec#

250566260_742241467172519_4494314470815994975_n.jpg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@EmiliaEMh spróbuj proszę połączyć tą ofertę z katalogiem produktów. Mamy ten produkt w katalogu, a parametry identyfikujące to Marka, Model, Kolor dominujący, Kod producenta i EAN. Tylko upewnij się proszę, że to się zgadza z przedmiotem, który wystawiasz, bo dane się trochę różnią. Model: EV-660, Kolor dominujący: niebieski, Kod producenta: 6+321312. 
Ofertę połączysz z katalogiem w zakładce Moje oferty wybierając [Akcje],
 a następnie "Edytuj".W sekcji Parametry produktu kliknij proszę w link [Wybierz produkt]. Przeniesiemy cię do wyszukiwarki, dzięki której znajdziesz produkt odpowiadający przedmiotowi z twojej oferty (najwygodniej podać EAN), dodaj produkt do swojej oferty, a następnie zapisz swoje zmiany.
Daj proszę znać czy to rozwiązało poblem?

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów