- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Mam problem z wypłaceniem moich środków. Właśnie sprzedałem przedmiot, dostałem pieniądze na konto allegro ale nie mogę wypłacić, mam szary przycisk, mimo tego, że PayU są aktywne i właśnie tam znajdują się pieniądze, a dzień wcześniej normalnie działało i mogłem wypłacać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Zapytaj tu co jest powodem: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@RedVviper Wypłaty przez PayU na Twoim koncie nie są aktywne, czy w tej zakładce dołączyłeś wymagane dokumenty?
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@_HolaOla_ Jak nie są aktywne jak mam podpisane, że są i tak jak napisałem wcześniej, wypłacałem już wcześniej pieniądze za pomocą środków PayU. Tylko Przelewy24 mam nie aktywne i tam mogę uzupełnić dokumenty i dałem tam właśnie w tym momencie dowód osobisty ale dla mnie to bez sensu skoro to te PayU ma być aktywne, a ewidentnie jest napisane, że mam. Jeszcze tutaj dołączę zdjęcie jak u mnie ta zakładka wygląda.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@RedVviper Dzięki, sprawdziłam ponownie sytuację na Twoim koncie i wypłata przez PayU jest już zlecona i rozpoczęta, dlatego środki powinny pojawić się na Twoim koncie maksymalnie do końca poniedziałku. Gdyby się tak nie stało, napisz proszę tutaj ponownie. Będziemy działać.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Bardzo dziękuję za pomoc właśnie wypłata się odblokowała i normalnie mogłem wypłacić, teraz tylko czekam na przelew.