anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wystawić aukcji mup teraz

pawelr_1985
#7 Wielbiciel#

Witam. Mam pytanko dlaczego nie mogę wystawić kilku auckji z przedmiotami zalegającymi w domu (aukcje miały mieć charakter prywatny a nie firmowy=sprzedaż ciągła). NIe moge wystawic przedmiotów ani z allegro ani w allegro lokalnym. Nie wiem gdzie jest problem?? Ktoś pomoże???

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@pawelr_1985  Do jakiego etapu udało Ci się dojść? W którym momencie pojawia się problem?  Próbowałam wystawić i formularz otworzył mi się normalnie.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

pawelr_1985
#7 Wielbiciel#

hej. Wiesz co doszedłem do etapu gdzie w aukcji miałem juz wszystko dodane (opis,warunki dostawy, zdjęcia przedmiotu,cenę itd). Niestety pole wystaw przedmiot bylo nie dostępne i nie mogłem dokończyć wystawiania aukcji i nie wiem gdzie tkwi problem. Masz może jakiś pomysł co robię nie tak???

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@pawelr_1985  Mnie się udało wystawić. Straciłam całe 5 groszy, ale wiem, że jest ok. Nie mam pojęcia jaki problem występuje u Ciebie. Może trzeba przeglądarkę wyczyścić?

Jeżeli byś robił coś źle, lub coś pominął, system podkreśliłby Ci błędy na czerwono. Jeżeli nie podkreśla, to znaczy, że jest jak trzeba.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@pawelr_1985 spróbuj wyczyścić ciasteczka i dodać ofertę ponownie, daj mi też proszę znać czy finalnie się udało? 🙂

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów