Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanko dlaczego nie mogę wystawić kilku auckji z przedmiotami zalegającymi w domu (aukcje miały mieć charakter prywatny a nie firmowy=sprzedaż ciągła). NIe moge wystawic przedmiotów ani z allegro ani w allegro lokalnym. Nie wiem gdzie jest problem?? Ktoś pomoże???
@pawelr_1985 Do jakiego etapu udało Ci się dojść? W którym momencie pojawia się problem? Próbowałam wystawić i formularz otworzył mi się normalnie.
hej. Wiesz co doszedłem do etapu gdzie w aukcji miałem juz wszystko dodane (opis,warunki dostawy, zdjęcia przedmiotu,cenę itd). Niestety pole wystaw przedmiot bylo nie dostępne i nie mogłem dokończyć wystawiania aukcji i nie wiem gdzie tkwi problem. Masz może jakiś pomysł co robię nie tak???
@pawelr_1985 Mnie się udało wystawić. Straciłam całe 5 groszy, ale wiem, że jest ok. Nie mam pojęcia jaki problem występuje u Ciebie. Może trzeba przeglądarkę wyczyścić?
Jeżeli byś robił coś źle, lub coś pominął, system podkreśliłby Ci błędy na czerwono. Jeżeli nie podkreśla, to znaczy, że jest jak trzeba.
@pawelr_1985 spróbuj wyczyścić ciasteczka i dodać ofertę ponownie, daj mi też proszę znać czy finalnie się udało? 🙂