Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry używam przeglądarki Ccleaner,pamięć podręczna wyczyszczona ,ustawienia na allego ustawione a problem występuje,wcześniej nie było problemu.
Jak wyczyściłeś pamięć i pliki cookie to sprawdź jeszcze tu: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiadomienia
@Andzi4 Co to znaczy "nie mogę się zalogować do powiadomień" ??
Do powiadomień się nie logujesz, powiadomienia są przysyłane: na telefon sms, lub - oraz mailem na adres aktywowany na koncie Allegro. Przeglądarka i czyszczenie ciastek nic do tego nie mają.
Skoro już znalazłeś opcje powiadomień na swoim koncie to zaznaczasz to co uważasz za ważne i potrzebne.
po prostu prosi o logowanie(na dzwonku) ,ale oczywiście jestem zalogowany na moim koncie i wszystko jest ok.
@Andzi4 Cześć. 🙂 A co konkretnie dzieje się po przejściu do zakładki "Zgody na powiadomienia"?
wyświetla się tabelka z możliwością zaznaczeń,ale efekt ten sam niezależnie od zaznaczeń-na "dzwoneczku " -zaloguj się ,oczywiście jestem zalogowany ponieważ wszystko widzę ,zakupy,sprzedaż ,konto...
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czyli jesteś zalogowana tylko nie przychodzą powiadomienia!
@Andzi4 Mogę Cię prosić o zrzuty ekranu, które zobrazują tę sytuację? Chciałabym lepiej zrozumieć ten problem i poszukać rozwiązania.
Czy w innej przeglądarce dzieje się ta sama sytuacja?
ale jak podesłać scany? na przeglądarce Microsoft edge jest to samo. Wcześniej było wszystko ok
Na stronie głównej na :"dzwoneczku" widnieje informacja że mam wiadomości ale po najechaniu na niego prosi o zalogowanie mimo iż jestem zalogowany
@Andzi4 Czy wyskakuje komunikat o zalogowaniu czy okienko logowania? Próbowałeś wprowadzić swoje dane ponownie i się zalogować?
Zaloguj się, aby zobaczyć
swoje powiadomienia.
Nie masz jeszcze konta?
taka informacja się wyświetla....gdzie zaloguj się jest na pomarańczowym tle
@Andzi4 Czy po kliknięciu w przycisk "Zaloguj się" masz możliwość wprowadzenia swoich danych do logowania?
Nie,jak wciskam "zaloguj się" strona się odświeża i jestem w tym samym punkcie
@Andzi4 A masz na komputerze jeszcze jakąś inną przeglądarkę, żeby to sprawdzić? Czy system na Twoim urządzeniu jest aktualny?
Tak aktualny ,tak jak pisałem Microsoft Edge-jest to samo.
Teraz zauważyłem że na Allegro Gadane wszystko gra ,powiadomienia działają normalnie, ale na głównym nie działają.
@Andzi4 A Firefox lub Chrome? Próbowałam powtórzyć ten problem na swoim koncie na przeglądarkach Firefox, Chrome i Safari, ale wszystko udało się bez przeszkód.
Na drugim laptopie Microsoft Edge działa normalnie...
@Andzi4 W takim razie problem musi tkwić w urządzeniu. Wyczyść ponownie dane przeglądarki i sprawdź wszystkie aktualizacje.
Pomogło ale dopiero po: "czyszczenie plików cookie i innych danych witryn"
Dziękuję za pomoc