Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
1.07 Założyłem konto Firma i do tej pory nie mam pakietu powitalnego w centrum zniżek. Czym to jest spowodowane?
@OMSDesign Konto jest już w pełni aktywne, czy trwa jeszcze proces weryfikacji? Jeżeli nie jest w pełni aktywne, poczekaj. Poza tym to musi być nowe konto firma, założone na nowy NIP, który nigdy wcześniej nie pojawił się na Allegro.
Tak konto jest aktywne, NIP nowy pierwszy raz próbuje sprzedawać na allegro.
@OMSDesign Pakiet powinien Ci się pojawić w Centrum zniżek w ciągu 2 dni od pełnej aktywacji konta firmowego.
I co nie spełnia😁, w takiej sytuacji nie można pomoc (lepiej odesłać do tych co widzą wszystko), nie wiemy czy konto jest w pełni aktywne, czy nie jest powiązane z innym. Kto to mówi o nie odsyłaniu!!!😛
@LEW433 Nic nie rozumiesz, napisz to jeszcze raz po polsku, bez serii wykrzykników. Jeżeli nie potrafisz pomóc, nie odsyłaj do kontaktu z Allegro, tylko pokaż ten artykuł;
Z Programu powitalnego nie mogą korzystać osoby, które mają obecnie lub miały w przeszłości formalno-prawny, faktyczny związek z jakimkolwiek kontem firmowym na Allegro (na przykład były członkiem jej zarządu, wspólnikiem, prokurentem, właścicielem itd.).
@OMSDesign Spełniasz kryteria, dla nowych firm rozumiem więc zapytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=61571da6-f6de-4b8f-9ab9-699c8c797cfc
@LEW433 Administrator tego forum prosi, aby pomagać w miarę swojej wiedzy, a nie w pierwszym poście odsyłać do kontaktu z Allegro 🙂
@OMSDesign nie mogliśmy przyznać pakietu powitalnego, ponieważ Twoje konto jest powiązane z innym, istniejącym już na Allegro kontem firmowym.
Ale ja wcześniej nie miałem żadnej firmy. Ani nie byłem współzałożycielem. Czy można się odwołać od tej decyzji?
@OMSDesign proszę skontaktuj się z nami za pomocą tego formularza, wówczas nasi Doradcy będą mogli udzielić więcej informacji na temat tego powiązania, niż ja na forum.
Dziękuję