anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymałem pakietu powitalnego?

OMSDesign
#2 Obserwator#

1.07 Założyłem konto Firma i do tej pory nie mam pakietu powitalnego w centrum zniżek. Czym to jest spowodowane? 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

xyz96
#21 Demiurg#

@OMSDesign Konto jest już w pełni aktywne, czy trwa jeszcze proces weryfikacji? Jeżeli nie jest w pełni aktywne, poczekaj. Poza tym to musi być nowe konto firma, założone na nowy NIP, który nigdy wcześniej nie pojawił się na Allegro.

oznacz moderatorów

OMSDesign
#2 Obserwator#

Tak konto jest aktywne, NIP nowy pierwszy raz próbuje sprzedawać na allegro. 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@OMSDesign Pakiet powinien Ci się pojawić w Centrum zniżek w ciągu 2 dni od pełnej aktywacji konta firmowego.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

I co nie spełnia😁, w takiej sytuacji nie można pomoc (lepiej odesłać do tych co widzą wszystko), nie wiemy czy konto jest w pełni aktywne, czy nie jest powiązane z innym. Kto to mówi o nie odsyłaniu!!!😛

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LEW433 Nic nie rozumiesz, napisz to jeszcze raz po polsku, bez serii wykrzykników. Jeżeli nie potrafisz pomóc, nie odsyłaj do kontaktu z Allegro, tylko pokaż ten artykuł;

Z Programu powitalnego nie mogą korzystać osoby, które mają obecnie lub miały w przeszłości formalno-prawny, faktyczny związek z jakimkolwiek kontem firmowym na Allegro (na przykład były członkiem jej zarządu, wspólnikiem, prokurentem, właścicielem itd.).

https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oplaty-i-cenniki/czym-jest-program-powitalny-LRq4dG6aAhx

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@OMSDesign Spełniasz kryteria, dla nowych firm rozumiem więc zapytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=61571da6-f6de-4b8f-9ab9-699c8c797cfc

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LEW433 Administrator tego forum prosi, aby pomagać w miarę swojej wiedzy, a nie w pierwszym poście odsyłać do kontaktu z Allegro 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@OMSDesign nie mogliśmy przyznać pakietu powitalnego, ponieważ Twoje konto jest powiązane z innym, istniejącym już na Allegro kontem firmowym. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

OMSDesign
#2 Obserwator#

Ale ja wcześniej nie miałem żadnej firmy. Ani nie byłem współzałożycielem. Czy można się odwołać od tej decyzji?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@OMSDesign proszę skontaktuj się z nami za pomocą tego formularza, wówczas nasi Doradcy będą mogli udzielić więcej informacji na temat tego powiązania, niż ja na forum. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

OMSDesign
#2 Obserwator#

Dziękuję

oznacz moderatorów