Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zakończono wcześniej promocję na wypróbowanie abonamentu podstawowego (KTÓRA MIAŁA BYĆ DOSTĘPNA DO 30 LISTOPADA!!!!)? Wiadomo chcą uniknąć opłaty 1 zł muszę włączyć abonament. Jak zaczęłam czytać o abonamentach to była promocja do 30 listopada że pierwsze 30 dni za darmo (tak było 3 dni temu). Tak po prostu żeby wypróbować. Było oznaczone, że oferta ważna do 30 listopada. Dziś pomyślałam że już aktywuję ten pierwszy raz a tu PYK... Nie ma takiej promocji w centrum zniżek - po prostu wyparowała. Nawet nie ma w sekcji zakończone. Zostało to chamsko zakończone bez uprzedzenia i przed terminie.
Na czacie mi odpowiedzieli "Przepraszam za utrudnienia. Mam informację, że zniżka dziś lub jutro około godziny 12 trafi ponownie do Centrum Zniżek (będzie dla Pani dostępna, jeśli na koncie nie miała Pani włączonego abonamentu)." Jakiś cień nadziej 🙂
Właśnie nie. Mogłam ją aktywować do 31 października, mam potwierdzenie na mailu, bo pisałam do allegro, czy dobrze rozumiem tę promocję 😉
U mnie to samo. Była zniżka na abonament do 31 października i znikła.
Mi się wydaje że była do 30 listopada, co do terminu końca październik czy listopad nie będę się kłócić. Na pewno było do końca miesiąca. Też sobie zapisałam aktywować abonament w promocji przed listopadem i tu takie chamskie zagranie
Dokładnie tez miałam tą informację że mam jeszcze czas aby to aktywować. Wiadomo pomyślałam że aktywuję jak najbliżej listopada żeby już w listopadzie nie płacić tego słynnego 1 zł
Proszę moderatorów o wypowiedź w tej kwestii
Też bym chciał wiedzieć o co tutaj chodzi. Miałem zapisane żeby 28.10 aktywować tą promocję, wchodzę dziś do centrum zniżek a tam ani śladu po zniżce. Termin na aktywację na pewno jeszcze nie minął.
No cóż, musieli policzyć jaki to przyniesie w skali miesiąca zysk, przecież doskonałe wiemy cytując klasyka z hotelu zaciszne jak ważne dla Amerykanów są pieniądze
Chyba im zabrakło dla kogoś na premię do wypłaty i wyłączyli na chwilę promocję 🙂
No to niezły numer wykręcili ,sam akurat kilka dni temu aktywowałem teraz nawet nikt z moderatorów nie chce się w temacie wypowiedzieć. Żenada.
Mi właśnie tez wróciła ta zniżka - już aktywowałam żeby nie było że za chwile zniknie 😛
"Otrzymaliśmy informację o problemach technicznych i sprawdzamy tę sytuację" buhahahahahahahahahhahhahaa
Cud na Wisłą - zniżki wróciły 😉
Spokojnego dnia!
@e-podarunki aż dziw , że pomimo wielu wezwań żaden z moderatorów nie włączył się do wątku .
piątek, piąteczek, piątunio 😉 😄 😄
Ja Tobie chciałam podziękować za szybką reakcję. Już dawno chciałam Ci to napisać, bo czytam, to co piszesz i podoba mie się to 😉
A promocji jak nie było, tak nadal nie ma 🙂 magicznie zniknęła i nie wróciła
mi przywrócili i od razu aktywowałam
@ArantesArt, przepraszam Cię za czas oczekiwania na odpowiedź.
Formularze, gdzie można aktywować opcje dodatkowe (abonament), nie są połączone z Centrum Zniżek. Oznacza to, że choć zobaczysz informację o opłacie, nie naliczymy jej (w trakcie trwania promocji). To, czy naliczyliśmy opłatę sprawdzisz w zakładce Rozliczenia z Allegro.
@mr_oma Mam nadzieję, że zwrócicie wpłatę za aktywowany abonament mimo, że promocja jeszcze się nie skończyła i usunęliście ją z Centrum Zniżek 🙂 miała wrócić do zakładki 3 dni temu.