anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczegom od 5 dni od załozenia konta firmowego trwa weryfikacja firmy ?

EvoTino
#7 Wielbiciel#

Konto załozone 5 dni temu a nadal nie aktywne. Po wstepnym Czacie z pracownikiem niby wszystko jest ok( dokumenty oraz wplata weryfikujaca 1.01 zł) a konto od 5 dni nadal weryfikuje firme.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@EvoTino Jeśli chodzi o konto, z którego piszesz, nie widzę na nim ani przesłanych dokumentów potwierdzających prowadzenie działalności, ani pełnej aktywacji. Sprawdź proszę czy wykonałeś opisane tutaj działania.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

EvoTino
#7 Wielbiciel#

Konto załozyłem 3.04 i dopiero po moim kontakcie otrzymałem informację, że brakuje przed imieniem i nazwiskiem nazwy firmy , a pozostałe dokumenty są w porządku. Zmiany dokonałem, znowu musiałem kontaktować się, ponieważ z Państwa strony nie było odzewu. W regulaminie jest zapis, że m.in.  po dokonaniu przelewu z nowo otwartego konta firmowego lub pierwszej rejestracji konta na Nowy NIP nie są wymagane dokumenty. Mimo wszystko jak wyżej wspomniałem, otrzymałem informację, że nic oprócz nazwy nie brakuje. Proszę więc o ruszenie mojej sprawy i rzetelną informację z kim się skontaktować lub co zrobić aby moje konto było w końcu aktywowane.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@EvoTino Wczoraj otrzymałeś od nas informację mailową, że działamy, aby przyspieszyć weryfikację Twojego konta, dlatego poczekaj proszę cierpliwie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów