Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam na koncie 2.02 zł. Wpłaciłem 2 razy pieniądze i w dalszym ciągu nie mogę wystawić przedmiotu.
@Jons75 Twoje konto nie jest zweryfikowane, dlatego nie możesz wystawić przedmiotu.
Już wszystko tłumaczę. Aby w pełni korzystać z Allegro (np. wystawiać przedmioty na sprzedaż) konto musi być w pełni aktywne. Są trzy sposoby, aby dokonać pełnej aktywacji konta:
Jeżeli chodzi o nadpłaconą kwotę 2,02 zł. Aby ją wypłacić przejdź proszę do zakładki Rozliczenia z Allegro, następnie kliknij [odbierz nadpłatę] i wybierz jeden ze sposobów zwrotu (przelew krajowy, przelew zagraniczny lub przekaz pocztowy) i wypełnij formularz. Oczywiście nadpłaconą kwotę możesz również w całości wykorzystać do uregulowania Twoich przyszłych zobowiązań wynikających z wystawia ofert.
Bardzo polecam Ci skorzystanie z kursów Akademii Allegro to całkowicie bezpłatna platforma szkoleniowa, na której eksperci Allegro i nie tylko dzielą się swoją wiedzą na temat sprzedaży i zakupów w serwisie.
Oczywiście w razie jakichkolwiek pytań, zachęcam Cię też do zadawania pytań tutaj w społeczności, na pewno otrzymasz pomoc 😊