Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Mam do sprzedania zablokowane konto Allegro. Z powodu pomyłki wysłałem jedną sztukę produktu. A w paczce miały być wysłane dwie sztuki towaru. Odesłałem już kupującemu drugi przedmiot. Czy możecie odblokować dla mnie moje konto? Poprawiłem swój błąd i skontaktowałem się z kupującymi.
Jak chcesz sprzedać zablokowane konto?
@NipponShorty sprzedać można wszystko , istotny jest klient , dla Ciebie to nic warte , a dla innego moze być nielada gratką
Jak chcesz sprzedać konto, to wystaw je na Allegro😉, a tak na poważnie, to jak chcesz odblokować, to pisz bezpośrednio do nich, a nie tutaj
Właściwie to szukam kogoś, do kogo mogę się zwrócić z takim pytaniem. Jeśli nie wiesz, nie odpowiadaj i nie komentuj. Dziękuję.
@Valentyna14 Na pewno znajdziesz. Znajdą się chętni którzy udzielą ci pomocy w spłaceniu zadłużeń, w odblokowaniu konta, a następnie wykorzystają twoje konto w charakterze słupa. Mogą też zaproponować inne formy "współpracy"
Tylko że dalsze konsekwencje mogą być dla ciebie bardzo niemiłe i na pewno nieopłacalne.
@Valentyna14 Jak Ty to sobie wyobrażasz? > jaka choć trochę inteligentna osoba kupi zablokowane konto? > i co z nim zrobi? > trochę łatwiej założyć sobie samemu konto, bez żadnych blokad i zaszłości🤔
Trochę słabo napisane ale chodzi pewnie o to że autorce allegro zablokowało konto sprzedażowe .
@Valentyna14 w tej sytuacji skontaktuj się z nami przez formularz.