anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Do sprzedania zablokowane konto Allegro.

Valentyna14
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Mam do sprzedania zablokowane konto Allegro. Z powodu pomyłki wysłałem jedną sztukę produktu. A w paczce miały być wysłane dwie sztuki towaru. Odesłałem już kupującemu drugi przedmiot. Czy możecie odblokować dla mnie moje konto? Poprawiłem swój błąd i skontaktowałem się z kupującymi.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Jak chcesz sprzedać zablokowane konto? 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@NipponShorty sprzedać można wszystko , istotny jest klient , dla Ciebie to nic warte , a dla innego moze być nielada gratką 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

Jak chcesz sprzedać konto, to wystaw je na Allegro😉, a tak na poważnie, to jak chcesz odblokować, to pisz bezpośrednio do nich, a nie tutaj

oznacz moderatorów

Valentyna14
#7 Wielbiciel#

Właściwie to szukam kogoś, do kogo mogę się zwrócić z takim pytaniem. Jeśli nie wiesz, nie odpowiadaj i nie komentuj. Dziękuję.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Valentyna14   Na pewno znajdziesz. Znajdą się chętni  którzy udzielą ci pomocy w spłaceniu  zadłużeń, w odblokowaniu konta,  a następnie wykorzystają twoje konto w charakterze słupa.  Mogą też zaproponować inne formy "współpracy"

Tylko że dalsze konsekwencje mogą być dla ciebie bardzo niemiłe i na pewno nieopłacalne.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Valentyna14 Jak Ty to sobie wyobrażasz? > jaka choć trochę inteligentna osoba kupi zablokowane konto? > i co z nim zrobi? > trochę łatwiej założyć sobie samemu konto, bez żadnych blokad i zaszłości🤔

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Trochę słabo napisane ale chodzi pewnie o to że autorce allegro zablokowało konto sprzedażowe .

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#
  • Aby odblokować konto pozostaje Ci dialog z Działem bezpieczeństwa allegro który zakłada i zdejmuje blokady 
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Valentyna14 w tej sytuacji skontaktuj się z nami przez formularz

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów