anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dodatkowe opłaty DPD

agd-akcesoria
#9 Pomysłodawca

Co tu się porobiło ?

7 paź 2025, 10:33

Opłata dodatkowa za dostawę DPD One Allegro Delivery

-19,99 zł
-99,95 zł
7 paź 2025, 09:44

-19,99 zł
-79,96 zł
7 paź 2025, 09:04

-19,99 zł
-59,97 zł
7 paź 2025, 07:02

Opłata dodatkowa za dostawę DPD

-19,99 zł
-39,98 zł
7 paź 2025, 03:13

-19,99 zł
-19,99 zł

czy to są normalne działania przewoźnika DPD ? 

Nie mogę zapytać na pomoc allegro, ponieważ mnie wylogowuje. 
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

SandBruk
#8 Zapaleniec

u mnie to samo , dopłaty do nie standardowej przesyłki 19,99 zł . To już jest lekko niesmaczne

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@agd-akcesoria w kwestii formularza kontaktowego spróbuj proszę wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną swojej przeglądarki. Same reklamacje za dopłaty możesz kierować bezpośrednio za pomocą formularza reklamacyjnego, który znajdziesz w zakładce Przesyłki i podjazdy. Wybierz konkretne zamówienie, które chcesz zareklamować, wejdź w szczegóły zamówienia i kliknij [reklamuj dostawę]. Dzięki temu Twoja reklamacja będzie od razu połączona z zamówieniem, którego dotyczy problem i szybciej ją rozpatrzymy. Formularz przeprowadzi Cię przez kolejne kroki składania reklamacji i wskaże, jakie informacje powinny być zawarte w zgłoszeniu.

Jeśli nie będziesz mógł zalogować się do tej zakładki, spróbuj skorzystać z tego formularza reklamacyjnego.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

agdnoe
#9 Pomysłodawca

Jest jakaś szansa żeby przewoźnik udokumentował jakoś niezgodność ? Przesyłki są ważone i mierzone, pakowane w foliopaki,  skoro jest dopłata to chyba mają jakieś wyjaśnienia ?

oznacz moderatorów