Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupujacy napisał ze potrzebuje moj email. Nie rozwaznie podalam. Zaczęło mnie to zastanawiać i wyczytałam że to moze byc jakies oszustwo. Proszę o pomoc
Tak z pewnością oszustwo, kupujący ma wszystko w ofercie nie potrzebuje maila.
Dziekuje za odpowiedz .Co mogę zrobić w tej sytuacji ?
Nie podawaj ,dobrze wyczytałaś to próba wyłudzenia danych i dostępu do twojego konta.
Niestety podałam ... zaczynam sie poważnie martwić . Probowalam znaleźć opcje usuniecia wiadomosci lub cokolwiek ale bez rezultatu
@ClientNataliaP Nie martw się! Na samym początku włącz na swoim koncie logowanie dwuetapowe: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/logowanie-i-haslo/czym-jest-dwustopniowe-logowanie-i-dlaczeg...
Na podanego mejla najprawdopodobniej dostaniesz wiadomość przypominającą tę od Allegro. Koniecznie zwróć uwagę na adres mejlowy nadawcy.
Najważniejsze jest to, żebyś nie kliknęła w link, który będzie znajdował się w tej wiadomości i nie logowała się z niego do swojego banku.
W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości - pamiętaj, że jesteśmy tutaj i chętnie Ci pomożemy! 🙂
Dziekuje za odpowiedz i pomoc 🙂
Jestem juz spokojniejsza . Pierwsza sprzedaż na allegro lokalnie i taka sytuacja 😕