Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
W dniu dzisiejszym importowane przesyłki allegro -Inpost są z dostawą w weekend, dlaczego?
Nic nie zmieniałem i nie wybierałem takiej opcji, proszę to sprawdzić.
Pozdrawiam
U nas to samo.
Czyli jest jakiś problem, paczki zostały nadane.
Ciekawe czy przesyłki będą dostarczone jutro czy dopiero w weekend i czy związane jest to z dodatkowymi kosztami za przesyłkę?
@SalemSerwis , @gRu-ShkA to nie błąd i nic wam nie doliczą
dzięki, nie wiedziałem
Dziękuję za info 🙂
Dziś przy nadawaniu przesyłek allegro smart etykiety wydrukowały się ciemniejsze niż zawsze. Po przyjeździe kuriera okazało się, że są to paczki weekendowe i zostaną doręczone dopiero w sobotę. Pytanie dlaczego paczki z Allegro Smart nadały się jako weekendowe a nie standardowe jak zawsze? Czy cena przesyłek jest taka sama jak standardowych paczek czy są doliczane dodatkowe opłaty? Niestety w tym przypadku klient będzie oczekiwał na przesyłkę jeden dzień dłużej.
EDIT:
Kolejne pytanie to czy można paczkę z etykietą weekendową wydrukowaną w piątek nadać w poniedziałek i jak wygląda wtedy czas dostawy? Bo chyba nie zostanie dostarczona w kolejną sobotę?
Allegro samo wprowadziło taką możliwość. Od poniedziałku będzie już normalnie.
@OggyShop Ten link już tu był @konto zamknięte Wynika z tego że te ekiety są tylko przypisane do dostaw weekendowych. @krzyszu18
@LEW433 Dziwna sprawa
Etykietę za 8,99 drukuje normalnie jak zawsze, a tylko darmowy smart na czorno💣
@pulkownik66 Nie blont, dżemjs.😁
@LEW433 To nie blont że czorno. Bo się godo, czorno na biołym i mosz mulata.
@pulkownik66 A mi torze lata😁
@LEW433 tak dla porządku, Lwie, tego linku tu nie było, ale moderacja połączyła dwa podobne wątki i teraz są dwa linki😁