anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DOSTAWY SZYBSZE NIŻ MOJA DEKLARACJA

AAW-alle_sklep
#1 Nowicjusz#

Dlaczego "DOSTAWY SZYBSZE NIŻ MOJA DEKLARACJA" były włączone automatycznie ? Jestem nowym sprzrdającym i z powodu, że się uczę dopiero, nie wysłałem NATYCHMIASTOWO po zakupie. Na dodatek działam w DROPIE. Pzez to straciłem cenne punkty i straciłem SMART do wysyłki dla klienta ! Jak to odwrócić i czy można jakąś reklamacje napisać?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AAW-alle_sklep Popełniłeś błąd wystawiając produkty na sprzedaż przed wnikliwym zapoznaniem się z regulaminem oraz zasadami .

oznacz moderatorów

AAW-alle_sklep
#1 Nowicjusz#

Dzięki @demiurg . Jak mogę odzyskać punkty ? Jak nie mam SMARTA to małe prawdopodobieństwo, że ktoś kupi moją oferte.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

30dni są pkt ale Ty deklarujesz wysyłkę w odpowiednim czasie i nie wysyłaj wcześniej ponieważ Allegro zaraz policzy i pokaże w ofercie. Nie wyskamlą wcześniej niż deklarujesz.

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@AAW-alle_sklep Dostawy szybsze niż deklaracja włączają się automatycznie co 10 dni i trzeba je wyłączać.

oznacz moderatorów

AAW-alle_sklep
#1 Nowicjusz#

@fox_paws  @LEW433 Czyli są dwie opcje, aby się nie wpakować znowu: 1 - nie wysyłać wcześniej niż to co pierwotnie zaznaczyłem, a 2 - wyłączać co 10 dni opcje szybciej nizż deklarowane.

A na teraz muszę czekać 30 dni, aż punkty się wyzerują ? to jest 30dni kalendarzowych od dnia kiedy spadła mi ocena ? 

Czy mogę jakoś podnieść tą ocenę na już żeby odzyskać SMARTa ?

oznacz moderatorów