anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwa tygodnie bez odpowiedzi przy aktywacji konta firmowego

GORSELL
#1 Nowicjusz

Dzień dobry, piszę w sprawie aktywacji konta firmowego Allegro, otóż jest problem przy potwierdzeniu tożsamości i danych firmy. Jaki? nie mam pojęcia do tej pory kontaktowałem się z allegro telefonicznie i Pani zapewniała mnie że skontaktuje się ze mną ponownie z odpowiedzią. Do dnia dzisiejszego odpowiedzi nie otrzymałem, zamówiłem rozmowę i również nie otrzymałem nawet połączenia, a potwierdzenie sms było. Jest to bardzo prosta sprawa a nie może zostać rozwiązana. Aktywacja konta nie rozumiem co jest tutaj nie tak? nie otrzymuję maila zwrotnego chociaż powinienem jako potwierdzenie przesłania danych do weryfikacji. POMOCY

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @GORSELL! Przykro mi, że weryfikacja się przedłuża, to dlatego, że nie otrzymaliśmy od Ciebie od razu potrzebnych dokumentów. Widzę, że otrzymałeś wiadomość w tej sprawie (nr 54351353), aby uzupełnić dane biometryczne, skorzystaj z linka przesłanego przez Doradczynię wczoraj o 19:24. 
Jeśli już to uzupełniłeś, poczekaj proszę na wiadomość w korespondencji e-mail. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów