Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam moje konto zostało dzisiaj odblokowane przez dział bezpieczeństwa po czym potem dostałem takiego maila "
Zawiesiliśmy Twoje konto ze względów bezpieczeństwa. Podstawą naszych działań jest art. 2.12 Regulaminu Allegro. Musimy się upewnić, że korzysta z niego uprawniona osoba i jest ona w posiadaniu towaru oferowanego na sprzedaż.
Co to dla Ciebie oznacza
Usunęliśmy wszystkie wystawione oferty i anulowaliśmy oferty kupna złożone w licytacjach.
Co należy zrobić
Prosimy Cię o potwierdzenie Twojej tożsamości oraz możliwości pozytywnej finalizacji transakcji. W tym celu prześlij nam:
zdjęcie towaru wystawionego na sprzedaż wraz z umieszczonym obok niego Twoim dokumentem tożsamości,
kolorowe zdjęcia (nie skany) obu stron Twojego dokumentu tożsamości,
zdjęcie Twojej twarzy (selfie), na którym widać także Twój dokument tożsamości.
Jak przygotować zdjęcia
Na dokumencie muszą być widoczne:
imię i nazwisko,
data urodzenia i ważności dokumentu,
zdjęcie,
narożniki dokumentu.
Pozostałe dane możesz zakryć – na przykład paskiem papieru. Zdjęcia nie mogą być jednak w żaden sposób modyfikowane. Powinny być zrobione w dużej rozdzielczości. Prosimy o przesłanie załączników zgodnie z instrukcją – dzięki temu szybciej przeprowadzimy weryfikację.
Szkoda tylko że wcześniej również dostałem takiego maila dział bezpieczeństwa odblokowal mi konto a potem znowu dostałem takiego samego maila co jest nie tak z waszymi systemami bezpieczeństwa?