Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, chcę poczekać ze zwrotem środków aż kupujący odeśle towar, czy mogę to zrobić?
Czekaj aż towar dostaniesz, bo to że zgłosił wcale nie oznacza że zwróci, albo co jak zwróci produkt zniszczony?
@sklepsolidclean Tak, możesz poczekać ze zwrotem środków do chwili otrzymania towaru.
Fajnie, że nie nie dajesz już porad aby oddawać pieniądze na podstawie numeru przesyłki.
Chyba przy niedzieli masz dla nas*, sprzedawców, więcej serca.
* zawsze mnie to bawi, kiedy nawet mnie tak nazywasz. U mnie proporcja sprzedaży do zakupów (na allegro) wynosi przez te wszystkie lata jakieś 1:10 ;]
@cookie000 Owszem daję, ale nie na podstawie numeru przesyłki, tylko na podstawie dowodu odesłania rzeczy. Oczywiście sprzedający po przesłaniu takiego dowodu jest zobowiązany do zwrotu wpłaty, zgodnie z ustawą. Może wkleić stanowisko UOKiK w tej sprawie?
Art, 32. Jeżeli przedsiębiorca nie zaproponował, że sam odbierze rzecz od konsumenta, może wstrzymać się ze zwrotem płatności otrzymanych od konsumenta do chwili otrzymania rzeczy z powrotem lub dostarczenia przez konsumenta dowodu jej odesłania, w zależności od tego, które zdarzenie nastąpi wcześniej.
Dziękuję, nie trzeba było. Ten temat już był wałkowany wielokrotnie, więc tylko @sklepsolidclean podaję linka do niedawnej dyskusji .
Przecież nikt ciebie tu nie rozumie z wyjątkiem twojego osobistego trolla. 😄
@sklepsolidclean Oczywiście że możesz.
@LEW433 A na jakiej podstawie prawnej, wiesz? 🙂
@sklepsolidclean Możesz a nawet powinieneś bo nie wiadomo co i w jakim stanie do ciebie dotrze.