anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień dobry, niedawno zaczęłam sprzedawać na Allegro. Obecnie mój saldo wynosi -616,90 zł. Proszę o

Client:130142504
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, niedawno zaczęłam sprzedawać na Allegro. Obecnie mój saldo wynosi -616,90 zł. Proszę o przesłanie mi raportu, za co powinnam zapłacić tę kwotę, oraz o informację, jak mogę zmniejszyć koszty na Allegro, aby nie były automatycznie pobierane pieniądze. Dziękuję!

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Na koncie firmowym nie da się wyłączyć automatycznego pobierania. Tu powinno wszystko być

Rozliczenia z Allegro | Allegro Sales Center

Środki i historia operacji | Allegro Sales Center

Wygenerować sobie możesz sama. Ogólnie opłaty są tak skonstruowane, że ciężko się połapać. A niektóre np. dopłaty potrafią przyjść po kilku miesiącach. Szczerze to ja ostatnio robię przedpłaty prowizji. I tak i tak zaraz prowizję zabiorą, wiec wychodzi nie wielka różnica. A te zakładki robią się wtedy dużo bardziej przejrzyste, wyglądają jak przed tymi udziwniającymi zmianami, bo nie idzie wtedy z payu czy przelewów... Wkurzające ale nic lepszego nie wymyśliłam. 

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:130142504  przecież   masz wszystko wypunktowane, no i dodatkowo możesz sobie wygenerować zestawienie😉

oznacz moderatorów