Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie odnośnie mejlingu, kupujący po dokonaniu transakcji dostaje ZAWSZE automatyczny e-mail od allegro tj. zamówienie w realizacji, do wysyłki, wysłane itd. Czy mam możliwość edycji tych mejli? Czy mogę wysyłać swoje powiadomienia ? czy te od allegro są zawsze plus ewentualnie moje?
Ile jeszcze wątków założysz o tym "mejlingu"? Sam wskazywałeś instrukcję, jak wysyłać swoje powiadomienia. Jeśli czegoś nie rozumiesz, pytaj tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a0f7ce34-c6f6-43e6-af7d-ad39bacce619
Nie da się ich edytować, są to maile allegro, jak chcesz swoje wysyłać musisz aktywować
Menedżer Sprzedaży to aplikacja, która ułatwia sprzedaż na Allegro. Dzięki niej kompleksowo zarządzisz ofertami, zamówieniami i płatnościami. .
Z Menedżerem Sprzedaży:
Dowiedz się, jak korzystać z Menedżera Sprzedaży.
Menedżer Sprzedaży jest dostępny w ramach Abonamentu Allegro.
Też szukałam odpowiedzi na podobne pytanie. Tylko się upewnię:
Bez Menedżera Sprzedaży nie mogę ustawić tego jednego automatycznego maila jak kiedyś ode mnie do kupującego z informacjami typu "gratuluję wygranej; dziękuję za udział; numer konta bankowego" itp?
Nie ma wersji bezpłatnej Menedżera dla prywatnych, okazjonalnych sprzedających jak ja?
Pozdrawiam 🙂
@cafia Kiedyś była taka możliwość, ale tzw. "wiadomość dla kupujących" została usunięta gdzieś mniej więcej w połowie 2017 roku.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dziękuję za info. Taki ze mnie sprzedający, że dopiero teraz się zorientowałam 😀
Ale tak na świeżo, uważam, że to nieładnie. Allegro kiedyś było o wiele bardziej przyjazne. Teraz jest kolejnym z bezwzględnych biznesów, kiedyś było fajną społecznością.
Pozdrawiam niedobitki tej społeczności 🙂