Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zauważyłam ostatnio, że jeden ze sprzedawców kradnie kody EAN mojej firmy
dobre recenzje moich produktów są kopiowane do jego produktów . Oznacza to, że jeśli napiszą mu złe recenzje, one będą i u mnie . Ponieważ mamy jeden EAN
Nazwa profilu złodzieja : Woocash_MW
https://allegro.pl/oferta/swiateczna-swieca-sojowa-na-podstawce-z-gipsu-ceramicznego-16844084632
Ta recenzja i ocena - to dla mnie napisał kupujący dla mojego towaru . Dla czego moja recenzja trafiła do niego ?
Bardzo proszę o zbanowanie oszusta, albo przynajmniej zmuszenie do nieużywania moich EAN
@AG8Story no niestety, tak to wygląda w czasach produktyzacji😉, u Ciebie to chociaż ten sam asortyment, pod innymi produktami można znaleźć komentarze zupełnie innego produktu😁
Dziękuję za odpowiedź ! A jeśli zły komentarz od tej firmy trafi do mnie, co robić ? Staram się sprzedawać swój towar tak , żeby kupujący był zadowolony . Starannie pakuję towar , nawet pudełko prezentowe za swój koszt oddaje za darmo . Jesli ten sprzedawca otrzyma złe opinie , ona tez do mnie trafi ?
@AG8Story komentarz nie trafi do Ciebie lecz do produktu który sprzedajesz miedzy innymi Ty , ale także moze go sprzedawac ktoś inny.
W taki komentarzu jest informacja u którego sprzedajacego dokonywano zakupu
Spójrz na obecnie wystawiona ocene. Jest tam komentarz oraz dopisek: "zakup od AG8Story"
Jeśli ktoś kupi u innego sprzedającego to przy danej ocenie także bedzie to widoczne ze zakupu dokonano u kogoś innego
Więc nie martwiłbym sie 🙂
Dziękuję za odpowiedź 🙂 ❤️
Masz całe spektrum możliwości by działać. Wszystko jest opisane w polskich przepisach.
Dobry prawnik szybko ustali kto jest winny - wystawca oferty czy zarabiający na tym pośrednik prezentujący ofertę.
Dodatkowo pouczy Cię jak pisać publiczne treści by nie narażać się na odpowiedzialność karną i cywilną.