Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeżeli klient zamówi np. 3 produkty- 2 z jednej hurtowni i 1 z drugiej to jak jest z wygenerowaniem etykiet...czy mogę wygenerować dwie etykiety do tego zamówienia?
kubantishop Oczywiście, że nie wygeneruje dwóch etykiet. Musiałbyś w szablonach dostaw ustawić maksymalnie jeden produkt w paczce, ale zaraz będziesz miał problem z drobnicą.
Generalnie takie są uroki dropshippingu, załóż kilka kont allegro i rozdziel asortymenty na poszczególne hurtownie.
Właśnie teraz mam ustawione jeden produkt w paczce...czyli lepiej mieć oddzielne konta do każdej hurtowni?
Według mnie tak będzie najlepiej dla Ciebie i Twoich klientów. Jeśli ktoś będzie chciał kupić kilka produktów, a nie dobije do smarta lub go po prostu nie ma to nie naliczy mu kilka razy przesyłki.
@kubantishop tak, albo jeden produkt w paczce 🙂
A jak jeden produkt w paczce to mogę wygenerować tle etykiet ile produktów?
@kubantishop tak ale w smart jest limit, po którym klient będzie płacił za dostawę 🙂
Jak masz 5 produktów to będzie 5 etykiet ( w smart i bez smart )
Tyle że poza smartem nic nie sprzedasz bo klient będzie muisiał zapłacić za 5 przesyłek 😞
Dziękuję...a jeżeli ja zaznaczę 2 przedmioty w paczce a ktoś kupi przedmioty, które nie zmieszczą się w tej paczce?
No to już musisz tak ustalić cenniki, aby nie dochodziło do takich sytuacji.
@kubantishop tu masz na temat max kosztów dostawy https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/maksymalna-wartosc-kosztow-dostawy-w-allegro-smart-nadal-bedzie...
@kubantishop wygenerujesz dodatkową etykietę ale już będzie po normalnej stawce.
O rany...dzięki