anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

GDZIE ZNAJDE DRUKOWANIE NADANIA

zukforever
#1 Nowicjusz#

Witam mam pytanie.Od paru miesięcy nic nie sprzedawałem na allegro więc nie zaglądałem na swoje konto.Po kilku miesiącach jak przybyło mi trochę rzeczy na sprzedaż to zobaczyłem przy wystawianiu towaru że trochę się zmieniło. Nie mogę teraz znaleźć tego przycisku DRUKUJ POTWIERDZENIE na które jak kliknąłem to w PDFie pobierał mi się wypełniony już z automatu blankiet na PRIORYTET POLECONY który to później drukowałem i w ten sposób miałem gotowy blankiecik. Nie będę ukrywał że ta opcja bardzo ułatwiała mi pracę i szło mi z tym bardzo szybko.Teraz nie mogę tego znaleźć i mam pytanie gdzie to znajdę? czy ktoś może mnie pokierować ?   Pozdrawiam

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@zukforever, ciężko mi odnieść się do konkretnej opcji, o której mówisz, ponieważ osobiście się z nią nie zetknęłam. Natomiast mogę Ci podpowiedzieć, jak teraz wygląda takie nadanie. Przede wszystkim należy oddzielić kwestie wystawiania oferty i nadania przesyłki.

Przy wystawianiu udostępniamy wyłącznie opcje dotyczące wystawiania. Oznacza to, że powinieneś opisać ofertę, ustalić jej cenę i parametry, a następnie cennik dostawy. W cenniku ustalasz, z jakich metod dostawy skorzysta kupujący.

Masz konto zwykłe, dlatego domyślnie wystawianie będzie na Allegro Lokalnie. Wysyłka, tzn. wygenerowanie listu przewozowego przez Allegro Lokalnie jest możliwa wyłącznie dla jednej metody: Allegro Paczkomaty InPost. Pozostałe metody powinny zostać nadane bezpośrednio u przewoźnika. 

Maja
   Moderatorka