Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.Ktos kupił przedmiot przeze mnie wystawiony.Wyslal mi potwierdzenie z nr cyfrowym i prosi o potwierdzenie z mojej strony,a ja nigdzie tego nie moge znalezc
@Client:91299630 Niczego nie potwierdzaj, w nic nie klikaj, to najprawdopodobniej próba oszustwa, wyłudzenia danych itp. Klikniesz i stracisz pieniądze. On żeby kupić, niczego od Ciebie nie potrzebuje.
Mam konto na Allegro od bardzo dawna.Teraz 1 raz przypadkowo Allegro lokalnie postanowiłam sprobowac,ale nie znam sie na tym tak biegle.Ktos poprosił mejl,a mi nic nie przyszło potwierdzającego.Oferta jest wciaz aktywna i Tsk to wyglada,ze nikt nie kupił produktu:(
Nie masz kasy na koncie, niczego nie wysyłaj. Kupujący ma w ofercie wszystko i wie jak opłacić. Poza tym może dopytać o szczegóły oferty ale nie o jakieś maile, potwierdzenia. Na AL wiele jest tu wątków o tym.
Na AL wiele jest tu wątków o tym 🙂
@Client:91299630 Niczego nie potwierdzaj, w nic nie klikaj, to najprawdopodobniej próba oszustwa, wyłudzenia danych itp. Klikniesz i stracisz pieniądze. On żeby kupić, niczego od Ciebie nie potrzebuje.
Więc niczego nie potwierdzaj. Jest weekend, banki nieczynne, potwierdzisz jeśli zobaczysz pieniądze na koncie bankowym albo koncie Allegro.
Prawdopodobnie próba oszustwa, nie wysyłaj przedmiotu, nie wierz w żadne certyfikaty i inne fałszywe deklaracje.