Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mijają 2 dni od zakończenia mojej licytacji ,a ja nie mam żadnego sygnału od kupującego o sposobie zapłaty. Padło tylko pytanie o możliwość wysyłki, na którą się zgodziłem. Ile jest czasu na uregulowanie płatności po zakończonej licytacji?
Na AL ma 5dni, a na zwykłym Allegro ma 30dni o ile nie zmieniłeś terminu zapłaty.
@LEW433 w którym miejscu to się zmienia np na 7 dni, bo według https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/problemy-transakcyjne/co-zrobic-gdy-kupujacy-nie-finalizu... to kupujący ma 30 dni na zapłatę jeśli przedmiot jest na licytacji, dla mnie jest to niepoważne.
Mam w opisie aukcji: "Za zakupiony obraz proszę o zapłatę w terminie do 7 dni. Brak wpłaty i kontaktu powoduje zwrot prowizji. Transakcja zostaje anulowana."
czy takie coś wystarczy?
Ma 5dni napisałem i na AL to raczej się nie zmienia, ale na zwykłym należy taki opis dać w ofercie, Allegro sugeruje swój termin, i to jest ich sugestia.
Normalnie to tyle ile sam ustaliłeś w swoich ustawieniach a jak nic nie podałeś to regulaminowo tak jak Ci podał @LEW433 .Pamiętaj że są teraz święta i akurat robienie przelewów schodzi obecnie na drugi plan .