Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć! Jakiś czas temu zwracałam rysik do tabletu, ponieważ nie chciał się połączyć z moim tabletem. Następnego dnia po nadaniu zwrotu, paczka już była u sprzedającego i bardzo długo już pokazuje mi się że rysik jest u sprzedającego “w trakcie weryfikacji”. Ile czasu maksymalnie może sprzedawca weryfikować zwrot? Bardzo mi zależy na odzyskaniu pieniędzy i trochę się niecierpliwie. Dzięki za pomoc!
@Client:101383885 odstąpiłeś od umowy ? sprzedawca ma do 14 dni na zwrot kasy od odstąpienia 😄
Czy złożyłeś reklamację to sprzedawca może wymienić jak będzie wadliwy lub odrzucić reklamację jak rysik będzie sprawny 🙂
Wiesz co pierwszy raz zwracałam coś na Allegro. Jak zobaczyłam, że rysik nie działa to po prostu kliknęłam w opcję zwrotu, dostałam etykietę do wysyłki, nakleiłam i zwróciłam. Nic więcej nie robiłam, więc nie wiem czy odstąpiłam od umowy.
Wiesz co pierwszy raz zwracałam coś na Allegro. Jak zobaczyłam, że rysik nie działa to po prostu kliknęłam w opcję zwrotu, dostałam etykietę do wysyłki, nakleiłam i zwróciłam. Nic więcej nie robiłam, więc nie wiem czy odstąpiłam od umowy.