Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wiem, ze wg inf na stronie jest to 3dni robocze (aktywacja przelewem), ale ile to jest obecnie w praktyce? Z dnia na dzień?
W praktyce to może być z dnia na dzień, w ciągu 3 dni roboczych lub dłużej. Każdy przypadek może być inny.
jesli dane się zgadzają to czemu przypadek moze byc inny?
A czemu nie? Dane to nie wszystko, czas oczekiwania może być różny.
Pytam konkretnie, odpowiadasz nieprecyzyjnie. Nie szkoda klawiatury?
Zazwyczaj około 2 dni roboczych. Zależy jak szybko Allegro dostanie przelew weryfikacyjny 🙂
@store_abc @indiglo82 Przelew weryfikacyjny to jeden z wielu elementów aktywacji. Delikwent jest obwąchiwany w zasadzie z każdej strony. Czekać na odpowiedź i tyle, może być więcej niż 3 dni, ale to nieczęsto się trafia
skąd masz takie informacje? Piszesz jak bys wiedział, ze weryfikacja nie jest automatyczna a przecież liczba nowych uzytkowników wzrasta lawinowo i potrzebna byłaby armia do analizowania wielu danych poza tymi z banku.
@indiglo82 Bo tu nikt nie odpowie konkretnie o czasie trwania weryfikacji, sądzę że nawet moderatorzy. 😁 Może zależy od szczęścia, tak jak w życiu.
@indiglo82 Nie wiem, czy do mnie było pytanie. Zgaduję.
Na przyszłość oznaczaj osobę, do której się zwracasz wybierając "@" i z listy.
Nie jest zupełnie automatyczna. Sprawdza się osobę pod kątem wiarygodności na różne sposoby. Jeśli automat ma wątpliwości, wtedy musi sprawdzić człowiek.
Lawinowo?
Reklamy oglądasz?
@DECO-MASTER Klikajać odpowiedz tworzy się drzewko i widac kto komu odpisuje. Przynajmniej na PC. Co do przyrostu userów to widzę to po swoich znajomych. Kiedyś bali się zamówień z internetu a teraz dla nich to już norma. Wiele zmienia pandemia.
@indiglo82 Drzewko tu nie działa poprawnie.😁
W internecie, być może wielu zaczyna, nie znaczy, że tutaj.
To propaganda.😁
@indiglo82 konto, z którego piszesz jest aktywne. Chyba, że masz na myśli weryfikację konta do wypłat? Te też masz aktywne i masz środki na saldzie. Ja również nie potrafię odpowiedzieć dokładnie ile zajmuje pełna katywacja oprócz do 3 dni roboczych, ponieważ w praktyce wygląda to różnie. Zazwyczaj trwa to krócej niż 3 dni robocze.
@la_nika Nie, chodzi o konto znajomego, który zakładał i weryfikował przelewem wczoraj i zastanawia się przejdzie weryfikację przed weekendem bo wtedy ma czas wystawić różne zbędne przedmioty
@indiglo82 zobaczę co da się zrobić 🙂 Czy możesz przesłać jego login na adres spolecznosc@allegro.pl?
@la_nika Witam. Czy mógłbym także prosić o interwencję w sprawie mojego przyszłego sprzedawcy?
@Cubus-C6 nie do końca rozumiem co masz na myśli. Chodzi o weryfikację jakiegoś konta firmowego? Jeśli tak, to podaj proszę login tego konta 🙂