anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile trzeba czekać na weryfikację tożsamości?

Zakupy3D_pl
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Czy mogę się dowiedzieć ile jeszcze będzie trwała weryfikacja tożsamości? Wysłaliśmy zdjęcie dowodu z dwóch stron i zdjęcie twarzy już w niedzielę. Nie ukrywam, że nam się spieszy bo wszystkie materiały do wystawiania ofert czekają na dysku.

Może ktoś to z allegro zweryfikować na jakim etapie jest ten proces?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Zakupy3D_pl, weryfikacja powinna trwać do trzech dni roboczych. Jeśli po tym czasie będzie jakiś problem, daj nam znać. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Zakupy3D_pl
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Dostałem maila, że weryfikacja przebiegła pomyślnie i mogę wystawiać oferty. Natomiast dalej widzę w panelu allegro, że punkt "3. Potwierdź tożsamość i dane firmy" nadal nie został odznaczony ptaszkiem. Konfigurację konta mam na 60%. Nie widzę zniżek powitalnych. Czy jak wystawie teraz oferty to te zniżki mi nie przepadną (zanim potwierdzicie moją tożsamość)?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Zakupy3D_pl Twoje rachunki do wypłat nie są jeszcze zweryfikowane. Weryfikacja PayU może trwać do 3 dni roboczych a Przelewy24 do 5. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Zakupy3D_pl
#1 Nowicjusz#

Ja rozumiem wszystko, przecież ewentualne wpłaty mogą tam leżeć do momentu aż proces potwierdzenia się zakończy, prawda?

Obawiam się tylko, że jeżeli zrobię jakąś sprzedaż przed przejściem całej weryfikacji to przepadnie mi pakiet powitalny w centrum zniżek. Tak?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Zakupy3D_pl Po założeniu konta firmowego, zaakceptuj Centrum zniżek. Informację na temat pakietu powitalnego otrzymasz na maila. Wysyłam Ci regulamin

Sprawdziłam i widzę, że Twoje konto jest aktywne. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Zakupy3D_pl
#1 Nowicjusz#

Dobra, widzę że bez screenow się nie obejdzie. Nie mam nigdzie pakietu powitalnego, jedynie te 80% od 5 produktów. Nic więcej.

centrumznizek1.jpgcentrumznizek2.jpg

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Zakupy3D_pl Zniżki są nadawane w ciągu 2 dni od pozytywnej weryfikacji Konta Firma. Jeśli w ciągu 2 dni roboczych nie będziesz ich widział, skontaktuj się z nami ponownie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Zakupy3D_pl
#1 Nowicjusz#

Oooo i to jest odpowiedź, dzięki! Tak zrobimy : )

Pozdrawiam!

oznacz moderatorów