Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
IN Post opłaty dodatkowe.
W rachunku mam doliczane in post oplaty dodatkowe powielone ok 6 razy . kwota jednej dopłaty 3,68zł. Czego dotyczą w/wymienione dopłaty. Brak dokładnego opisu i nr oferty którego dotyczą powoduje ,że dla mnie są kompletnie niejasne.
ulaabc wygenerowałeś niewłaściwy gabaryt przesyłki . Pilnuj wymiarów , dopłat nie będzie .
Jest jakiś zapis w regulaminie, który mówi o tym ,że zmiana gabarytu z A na B powoduje dopłatę , chętnie poczytam
Dzięki, Jest jakieś miejsce gdzie na starcie mogę ustawić gabaryt do tej pory w allegro smart nie ustawiałam np plecak nie zawsze mieści się w gabarycie A..?
@ulaabc generując etykietę w Managerze przesyłek masz do wyboru gabaryt A, B lub C. Sprawdź proszę tą instrukcję, w razie pytań, chętnie pomogę 🙂
Zawsze postępuję tak samo, loguję się do managera, zaznaczam gabaryty przy wyborze odbiorcy, opłacam przesyłki, jednak nigdy wcześniej nie miałam dopłat za ponadgabarytowe przesyłki
ulaabc dopłatę możesz mieć nie tylko za ponadgabaryt . Jeśli puścisz np. w C przesyłkę o wysokości 19 cm to również za zmianę z C na B Inpost może nałożyć opłatę . To działa przy każdej weryfikacji gabarytu .