Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj nie mam możliwości wygenerowania listu przewozowego dla paczek Allegro Paczkomaty InPost. Wcześniej działało wszystko sprawnie, teraz pokazuje się błąd przy na ostatniej prostej czyli po podsumowaniu a przed wygenerowaniem listu. Taka sama sytuacja przy 6 zamówieniach. Czy ktoś też ma taki problem, czy to tylko u mnie?
Zgłaszaliśmy sprawę Allegro, ale od kilku godzin żadnej odpowiedzi a problem występuje nadal. Nie chcę nawet myśleć jak wpłynie to na statystyki i zadowolenie kupujących...
@MED_PRA_mp_pl Cześć. Rozumiem, że paczki nadajesz przez narzędzie Wysyłam z Allegro? Czy możesz przesłać mi zrzut ekranu z komunikatem o błędzie?
Tak, paczki nadaję przez narzędzie Wysyłam z Allegro. Sprawa zgłoszona do Allegro dziś ok. godz. 9:30 ale brak reakcji, a problem nadal występuje. Byliśmy ciekawi czy inni też mają ten problem.
@MED_PRA_mp_pl Dzięki, konsultuję tę sprawę. Czy możesz nadać przesyłki ze starego widoku WzA? Trafisz do niego, jeśli wejdziesz bezpośrednio przez link wysylam.allegro.pl.
Ani ze starego ani z nowego widoku nie mam możliwości nadawania przesyłek.
@MED_PRA_mp_pl Bardzo Cię przepraszam za te problemy. Możesz nadać teraz przesyłkę ponownie - InPost miał problemy ze swoim API i przez to nie dało się zamawiać przesyłek. Już wszystko wróciło do normy, dziękuję za cierpliwość.