Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry!
Chciałabym zasięgnąć porady, otóż wczoraj sprzedałam rolki przez In Post z kurierem. Najpierw zapłaciłam za przesyłkę 13,41, a później, dodatkowo, 6,15 za kuriera, i zastanawiam dlaczego te 6,15 nie jest uwzględnione w ogólnym rachunku, bo przecież już w ofercie zaznaczyłam "kuriera".
Dziękuję.
Iza
to jest doplata za podjad kuriera
Za podjazd Kuriera, naliczane są dodatkowe opłaty. Przy 5 lub więcej przesyłkach, podjazd jest darmowy. Tu masz dokładny cennik.
Przy importowaniu przesyłek z Allegro w Menadżerze Paczek, na samym dole po prawej, masz informację o koszcie nadania. Jak najedziesz na żółty kwadracik ze znakiem zapytania, wysokoczy Ci informacja z cennikiem za podjazd kuriera 🙂Pamiętaj, że jeśli chcesz by kurier podjechał do Ciebie tego samego dnia, musisz utworzyć zlecenie odbioru przesyłek do 10:00 rano.
Dziękuję.
@210469 Po co dubel tematu, skoro w tym https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/allegrokurier24inpost/td-p/48859 dostałaś odpowiedź?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dziękuję, tak wyszło, nikt nie odpowiadał. ; -)
@210469 No wiesz, 7:30 rano, nie oczekuj od ludzi pełnej gotowości😂
Jak nikt nie odpowiada, to albo grzecznie się czeka, albo podbija wątek nowym postem, jeśli nie ma się tyle cierpliwości;]
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄