anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inpost podjazd

GlobalDealz
#8 Zapaleniec

Witam.

Jeśli mam jedną paczkę allegro international czechy in post a cztery paczki inpost to mogę zamówić podjazd bezpłatny? Bo rozumiem, że odbierze je i tak jeden kurier czyli łącznie jest 5 paczek. Jak to wygląda?Screenshot 2026-04-03 at 09-42-51 Ship with Allegro Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@GlobalDealz to raczej nie ma nic do rzeczy 😞  to dwie różne umowy w pierwszym z tego co kojarzę masz za darmo podjazd od jednej paczki, a w paczkach inpost od 5 sztuk, więc i tak Cię pewnie skasują ale dopytajmy @InPost 

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry, @GlobalDealz 

Klient ma możliwość zamówienia jednego podjazdu kuriera zarówno po standardowe przesyłki, jak i paczki Allegro International. Oznacza to, że jeśli klient zleci podjazd za pośrednictwem "Wysyłam z Allegro", może przekazać kurierowi również inne przesyłki, które chce nadać. Należy jednak pamiętać, że przesyłki nie są liczone wspólnie.
Aby podjazd był darmowy, należy zadeklarować odpowiednią liczbę paczek standardowych, w tym wypadku paczek "Paczkomaty InPost" powinno być 5, paczkę "Allegro International Czechy" można przekazać kurierowi, gdy będzie odbierał paczki standardowe, nie ma konieczności zamawiania osobno do niej podjazdu kuriera.

oznacz moderatorów