Witam.
Jeśli mam jedną paczkę allegro international czechy in post a cztery paczki inpost to mogę zamówić podjazd bezpłatny? Bo rozumiem, że odbierze je i tak jeden kurier czyli łącznie jest 5 paczek. Jak to wygląda?
@GlobalDealz to raczej nie ma nic do rzeczy 😞 to dwie różne umowy w pierwszym z tego co kojarzę masz za darmo podjazd od jednej paczki, a w paczkach inpost od 5 sztuk, więc i tak Cię pewnie skasują ale dopytajmy @InPost
Dzień dobry, @GlobalDealz
Klient ma możliwość zamówienia jednego podjazdu kuriera zarówno po standardowe przesyłki, jak i paczki Allegro International. Oznacza to, że jeśli klient zleci podjazd za pośrednictwem "Wysyłam z Allegro", może przekazać kurierowi również inne przesyłki, które chce nadać. Należy jednak pamiętać, że przesyłki nie są liczone wspólnie.
Aby podjazd był darmowy, należy zadeklarować odpowiednią liczbę paczek standardowych, w tym wypadku paczek "Paczkomaty InPost" powinno być 5, paczkę "Allegro International Czechy" można przekazać kurierowi, gdy będzie odbierał paczki standardowe, nie ma konieczności zamawiania osobno do niej podjazdu kuriera.