Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
21 czerwca zamówiłem kuriera po odbiór paczek przez menagera paczek. Otrzymałem po chwili potwierdzenie, żeby oczekiwać na kuriera po odbiór.
Dzisiaj jest 23-i a kuriera nadal nie ma.
Dzwoniłem dwa razy, grzecznie i kulturalnie, nic to nie dało.
Napisałem zgłoszenie przez maila, odpisali że dopiero dzisiaj było nadanie i że kurier nikogo nie zastał pod adresem zamieszkania. Jestem pod adresem cały czas, a paczkę którą miał dostarczyć do mnie, zostawił u sąsiada na parterze.
Tak więc jutro będzie już czwarty dzień, jak czekam aby kurier odebrał paczki.
Nieładnie, bardzo nieładnie.
Co mam teraz zrobić? Czekać na niego kolejne dni, a może stanąć gdzieś na ulicy, i oczekiwać? Może będzie przejeżdżał, zatrzymam go, i wręczę mu paczki, skoro sam nie może lub nie chce po nie przyjechać?
Głowa boli. Niby odbierają tego samego dnia, do 16:00 a to już cztery dni będzie.
@miliarderzy
Dobry wieczór,
prosimy o eskalację sprawy nadpisując się w prowadzonej korespondencji mailowej.
Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.
Z poziomu Biura Obsługi Klienta oddział powinien zostać poproszony o weryfikację, wyjaśnienie sprawy oraz niezwłoczny odbiór zlecenia. Na kuriera, który nie doręczył Panu paczki na adres powinna zostać złożona skarga. W korespondencji proszę podać numer paczki, która została pozostawiona u sąsiada.
W imieniu firmy InPost bardzo przepraszam za wszelkie niedogodności.
Zgadzam się: "Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca."
Oczywiście eskaluję sprawę, ale teraz już rozumiem przynajmniej dlaczego Pan z innej firmy obok, osobiście nadaje w paczkomacie dość sporą ilość paczek, zamiast oczekiwać na kuriera.
Na mailu pani, która kilka godzin wcześniej napisała, że dopiero dzisiaj było zlecenie, po tym jak przesłałem dowód pod postacią zrzutu ekranu, na którym widnieje że było to dwa dni temu a nie dzisiaj, zmieniła zdanie, że jednak kurier był trzy razy i nikogo nie zastał.
A prawda jest taka, że nie było go wcale.
I jeszcze jedna rzecz: na infolinii otrzymałem wczoraj numer telefonu rzekomo do kuriera. Numer nie aktywny, nie da się na ten numer dodzwonić.